Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele ucise in Caracal: Oasele gasite in padure NU sunt ale Alexandrei. Cineva are interesul sa decredibilizeze presa prin intoxicare

B1 B1,
Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele ucise in Caracal: Oasele gasite in padure NU sunt ale Alexandrei. Cineva are interesul sa decredibilizeze presa prin intoxicare

Alexandru Cumpanasu a precizat ca oasele gasite in padurea din Caracal nu sunt ale Alexandrei, nepoata sa, care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinica in cazul care a cutremurat Romania, si a catalogat drept. continuă pe B1

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Politicienii au informatii despre retele. Multa mizerie va iesi la iveala!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a depus la Parchetul General o solicitare pentruaudierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile interlope din judet. Am suficiente.

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Nu voi lasa sacrificiul acestui iNGER sa fie in van. Cer MAI si DIICOT sa inceapa un razboi total

Alexandru Cumpanasu solicita MAI siDIICOT sa inceapaUN RAZBOI total impotriva crimei organizate. 112vreausatraiesc. Dupa discutia de ieri cu parintii am hotarat impreuna ca Alexandra este VIE.

Unchiul Alexandrei va cere la Parchet audierea parlamentarilor care au condus judetul Olt in ultimii 15 ani. Cumpanasu: Poate vreunul o sa recunoasca detinerea unui bar, in care sunt violate fete (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele rapite si ucise in Caracal de catre Gheorghe Dinca, a afirmat luni seara, in direct la B1TV, ca va cere Parchetului sa audieze toti parlamentarii si oficialii.

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise in Caracal: Niciun partid politic si niciun politician sa nu mai foloseasca numele Alexandrei

Niciun partid politic si niciun politician sa nu mai foloseasca numele Alexandrei pentru diverse actiuni sau initiative legislative in mijlocul campaniei electorale, cu atat mai putin fara acordul familiei,.

Alexandru Cumpanasu, despre ucigasul nepoatei sale: Acest individ face parte dintr-un grup. Are doua miliarde de lei in cont, din pensie si autostop (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei - una dintre fetele agresate sexual si ucise in Caracal, a afirmat luni seara, in direct la B1TV, considera ca Gheorghe Dinca este clar parte a unui grup, si nu un .

CRIME iN CARACAL Alexandru Cumpanasu: Anchetatorii i-au intrebat pe parintii Alexandrei cum intra in SMARTPHONE-ul fetei. E PENIBIL! (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut, joi, noi dezvaluiri despre ancheta crimelor de la Caracal. Cumpanasu a spus ca parintii adolescentei de 15 ani au fost audiati, joi, la Politia.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu, despre MOARTEA Alexandrei: Teoria psihopatului singuratic nu o voi crede niciodata. Sa fie arestat cate un CLAN DE INTERLOPI pe zi

Cazul Caracal este departe de a se fi incheiat. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, anunta ca familia adolescentei de 15 ani a hotarat ca fiica lor este vie pana cand trupul ei viu sau nu va apare. El.

Alexandru Cumpanasu, noi detalii despre cazul Caracal: Acesta ar fi trebuit sa fie un Breaking News

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu,a declarat la Antena 3 ca va adauga o alta solicitare in cadrul plangerii depuse la Parchetul General, pentru a solicita informatii cu privire la.

Dezvaluiri despre audierea parintilor Alexandrei Macesanu. Cumpanasu, unchiul fetei: Nu se pune problema sa ceara bani statului. Nu exista valoare pentrucopilul lor

ParintiiAlexandrei Macesanu au fost audiati, joi, la Politia Caracal. Oamenii legii vor sa refaca intregul traseu al Alexandrei din ziua in care a fost rapita. Alexandru Cumpanasu, unchiul.

Alexandru Cumpanasu infirma ipoteza autoritatilor: Nu sunt oasele Alexandrei. Cineva se joaca

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandru, a dezmintit informatia ca osemintele gasite in padure i-ar apartine nepoatei sale. NU SUNT OASELE ALEXANDREI!! Stirea de acum cateva minute este FALSA. NU exista.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )