Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alexandru Rafila: Daca o purtam doar de decor, masca poate fi un factor de risc pentru ca simpla agatare a mastii pe fata nu este o bariera eficienta

Adevărul Adevărul,
Alexandru Rafila: Daca o purtam doar de decor, masca poate fi un factor de risc pentru ca simpla agatare a mastii pe fata nu este o bariera eficienta

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, medicul Alexandru Rafila, atrage atentia asupra faptului ca o masca de protectie purtata incorect poate fi mai degraba un factor de risc, el spunand ca doar purtatul mastii nu este suficient, ci trebuie respectate si alte masuri de igiena si distantare. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Ce spune medicul Alexandru Rafila despre mastile improvizate din esarfe si batiste

Presedintele Societatatii de Microbiologie, Alexandru Rafila, a vorbit despre eficienta mastilor improvizate din diverse materiale esarfe, batiste), facand totodata o recomandare pentru ce tip de masca ar.

Avertismentul prof. Alexandru Rafila despre purtarea fularului atunci cand iesim din casa. Ce pericole are acest gest

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a facut cateva recomandari pentru populatie in contextul pandemiei de COVID-19. Medicul atrage atentia ca nu trebuie sa devenim obsesivi cu dezinfectia, ci doar sa fim putin mai atenti decat inainte.

Alexandru Rafila: Ma astept ca epidemia de coronavirus sa dureze si anul viitor

Alexandru Rafila: Ma astept ca epidemia de coronavirus sa dureze si anul viitor.

Prof. Alexandru Rafila, despre cat va dura pandemia cu noul coronavirus. Cu ce trebuie sa se obisnuiasca oamenii

Doi ani. Atat ar putea pandemia de coronavirus. Declaratia a fost facuta sambata de prof. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, intr-o interventie la DIGI 24. Vestea buna este ca rata de transmitere anul viitor va inregistra o scadere.

Prof.dr. Alexandru Rafila: Tratamentele naturiste nu pot inlocui vaccinurile

Intr-un interviu acordat revistei Click!Sanatate, prof. dr. Alexandru Rafila, presedinte al Societatii Romane de Microbiologie, a lamurit cateva dintre temerile legate de vaccinare.

Dr. Alexandru Rafila |Vom avea un al doilea varf de infectari cu noul coronavirus in noiembrie-decembrie

Se preconizeaza ca in luna noiembrie-decembrie se va inregistra un alt varf de infectari cu noul coronavirus in Romania, potrivit presedintelui Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, care a.

Alexandru Rafila: Trebuie sa ajungem la intre 8.000 si 10.000 de teste pe zi. Este obligatoriu sa avem, pe langa spitale, alte spatii de primire pentru cazurile usoare (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, este de parere ca trebuie crescuta progresiv capacitatea de testare pentru coroanvirus, pana la undeva intre 8. 000 si 10. 000 de teste pe zi.

Alexandru Rafila: Mai important decat sa purtam masca este sa nu ne inghesuim

Profesorul Alexandrul Rafila nu exclude posibilitatea de a fi recomandata purtarea mastii de protectie si la vara, dar crede ca mai important ar fi sa nu ne mai inghesuim, sa pastram distantarea sociala si sa incercam sa generalizam exercitiul pe care il desfasuram in aceasta perioada.

Rafila: Nu orice fel de material poate fi folosit eficient pe post de masca

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat ca nu orice fel de material poate fi eficient pe post de masca impotriva coronavirusului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2809 seconds )