Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Rafila, despre ivermectina: Un medicament care ar ramane aprobat doar pentru uz veterinar, in mod evident, nu poate fi prescris de medic. Efectul poate sa fie deosebit de toxic

B1 B1,
Alexandru Rafila, despre ivermectina: Un medicament care ar ramane aprobat doar pentru uz veterinar, in mod evident, nu poate fi prescris de medic. Efectul poate sa fie deosebit de toxic

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a vorbit miercuri seara, pentruB1 TV, despre ivermectina,avertizand ca efectul poate sa fie deosebit de. continuă pe B1

Alexandru Rafila, despre ivermectina: Un medicament care ar ramane aprobat doar pentru uz veterinar, in mod evident, nu poate fi prescris de medic. Efectul poate sa fie deosebit de toxic (VIDEO)

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a vorbit miercuri seara, pentruB1 TV, despre ivermectina,avertizand ca efectul poate sa fie deosebit de.

Alexandru Rafila, despre efectele devastatoare ale consumului de Ivermectinei. Ce boli ar putea dezvolta oamenii

Marti seara, profesorul Alexandru Rafila a abordat cel mai dezbatut subiect al momentului. Acesta a adus informatii referitoare la Ivermectina, medicamentul care ar distruge infectia cu Covid-19 si ar preveni, totodata, contactarea virusului. Produs pentru a fi folosit in deparazitarea animalelor, medicamentul a ajuns sa fie folosit in tratamentul anti-Covid-19. Reprezentantul Romaniei la OMS a .

Alexandru Rafila, despre controalele din centrele de vaccinare: Cred ca, in momentul in care vor fi subiectul unei anchete, multi dintre oamenii care lucreaza acolo vor renunta si rezultatul va fi exact invers (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila spune ca anuntul ministrului Sanatatii privind controalele care ar urma sa aiba loc in centrele de vaccinare dupa ce s-a constatat ca peste 1. 300 s-ar fi vaccinat deja desi nu.

Ce poate sa pateasca un om daca ia Ivermectina. Profesorul Alexandru Rafila, avertisment pentru romani

Alexandru Rafila, deputat PSD si reprezentant al Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a explicat, marti seara, la Sinteza zilei, ce poate simti o persoana daca ia Ivermictina, medicamentul pentru uz veterinar, despre care unii specialisti sustin ca are rezultate bune in lupta cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Alexandru Rafila, adevarul despre numarul mic de cazuri raportate. Ce se intampla, de fapt, in spitale: E ceva care nu se leaga

Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma cu privire la numarul de raportari zilnice ale infectarilor cu Covid-19. in ciuda unei asa zise scaderi, medicul dezvaluie ca numarul pacientilor din Terapie Intensiva este ingrijorator de mare, similar cu perioada in care in Romania erau raportate 10. 000 de cazuri zilnic. Cu aceasta ocazie, reprezentantul Romaniei .

Alexandru Rafila: Trebuie sa ajungem la 100.000 de vaccinari pe zi ca sa ne putem atinge obiectivul

Profesorul Alexandru Rafila a vorbit la Digi24 despre vaccinare si modul in care trebuie facuta pentru a imuniza peste 60% din populatie in cel mai scurt timp.

ALEXANDRU RAFILA: Propunem un fond de 4 miliarde lei pentru combaterea pandemiei de COVID-19

PSD propune, in bugetul alternativ pe 2021, constituirea unui fond de 4 miliarde de lei pentru combaterea pandemiei de COVID-19, a anuntat, astazi, deputatul social-democrat Alexandru Rafila.

ALEXANDRU RAFILA: Trebuie sa ajungem la 100.000 de vaccinari pe zi ca sa ne putem atinge obiectivul

Profesorul Alexandru Rafila spune ca in Romania trebuie sa se ajunga la 100. 000 de administrari de doze de vaccin pe zi, ca sa se poata atinge pana spre sfarsitul lunii septembrie obiectivul de imunizare a 60-70 la suta din populatie.

Alexandru Rafila: Trebuie sa ajungem la 100.000 de vaccinari pe zi

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, este de parere ca in Romania trebuie sa se ajunga la 100. 000 de administrari de doze de vaccin pe zi.

Alexandru Rafila: De cateva focare cu siguranta nu au de ce sa fie scolile sau alte activitati puse in pericol

Profesorul Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, afirma ca aparitia unor focare de COVID-19 nu este o cauza pentru inchiderea unor activitati si subliniaza nevoia reducerii numarului de elevi din clase. El sustine in continuare redeschiderea scolilor, dar nu toate scolile si nu oriunde .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )