Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alexandru Rafila dezvaluie care sunt pacientii infectati cu COVID-19 predispusi la decese

B1 B1,
Alexandru Rafila dezvaluie care sunt pacientii infectati cu COVID-19 predispusi la decese

Persoanele in varsta de peste 60 de ani, cu afectiuni cardio-vasculare si diabet sunt pacientii care sunt el mai mult predispuse deceselor provocate de COVID-19, a declarat Alexandru Rafila la Antena 3. Noi. continuă pe B1

Alexandru Rafila: Aceste categorii de pacienti sunt predispuse la decese

Alexandru Rafila a declarat la Antena 3 ca pacientii care mor cel mai frecvent din cauza coronavirusului sunt cei din categoria de peste 60 de ani, cu afectiuni cardio-vasculare si diabet.

Alexandru Rafila, despre concediile romanilor: Ar trebui sa asteptam dupa data de 15 mai - 1 iunie pentru a vedea care va fi trendul epidemiologic

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat pentru B1. RO, in urma unei interventii la emisiunea Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca era de asteptat ca.

Alexandru Rafila propune ca institutiile sa isi procure termometre de masurat temperatura la distanta

Reprezentantul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat ca masurile se vor relaxa progresiv, in urma pandemiei, dupa analize ce vor fi facute la doua saptamani si ca institutiile ar trebui sa isi achizitioneze termometre de masurat temperatura la distanta. De asemenea, spune el, in aceasta vara trebuie sa ne antrenam.

Alexandru Rafila: Nu trebuie sa lasam garda jos pana pe 15 mai!

Alexandru Rafila a vorbit despre evolutia cazurilor de coronavirus in Romania. Rprezentantul OMS in Romania sustine ca pentru moment, nu trebuie sa lasam garda jos.

Sunt pacientii vindecati de Covid-19 protejati in fata unei noi infectii? Precizarile OMS

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a transmis sambata ca, in prezent, nu exista vreo dovada ca oamenii care s-au vindecat de Covid-19 sunt protejati de o a doua infectie, chiar daca au anticorpi pentru aceasta.

Andrei Marian a venit din Londra pentru a-si vedea mama. Plasat in carantina de autoritati, azi a aflat la telefon ca a decedat Ce-si doreste si care sunt conditiile din carantina, de la cazare la hrana

Andrei Marian 35 de ani) lucreaza in Londra, in industria Horeca, de circa 10 ani. El a fost nevoit, la finalul saptamanii trecute, sa vina in tara, dupa ce a aflat ca mama sa a fost gasita intinsa pe iarba in curte, iar ulterior ca e in coma la spital. Ambasada Romaniei i-a dat repede o hartie care justifica venirea sa in perioada coronavirusului. Autoritatile, la venirea in tara, l-au plasat in carantina institutionalizata, intr-o camera a unei pensiuni, alaturi de alte trei persoane. Toti sunt din zone diferite, sositi in perioade de timp diferite. Daca unul are coronavirus, pot lua si ceilalti trei. Pe holurile pensiunii se plimba lumea neincetat. in plus, calitatea hranei lasa de dorit. HotNews. ro a luat legatura cu Andrei dupa ce acesta a publicat un clip despre conditiile din carantina.

Peste 100 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus raportate in ultimele 24 de ore la Suceava Care sunt cele mai afectate zone

Peste 100 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus, mai exact 114, au fost raportate in ultimele 24 de ore la Suceava, care ramane judetul cel mai afectat, cu 2. 613 imbolnaviri. Un alt judet cu un numar mare de infectii este Arad, cu 508 cazuri, conform datelor transmise duminica de Grupul de Comunicare Strategica.

Primul proces intentat statului de catre medicii expusi la coronavirus: care sunt argumentele

Doi medici care au fost expusi la noul coronavirus, din prima linie de lupta impotriva pandemiei, au decis sa initieze o actiune in instanta impotriva statului, din cauza lipsei de.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )