Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexis Tsipras nu anuleaza referendumul de duminica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alexis Tsipras nu anuleaza referendumul de duminica

ACTUALIZARE 17:45 Alexis Tsipras: Dupa decizia noastra de a organiza referendumul, propunerile creditorilor s-au imbunatatit Tsipras a precizat ca in cazul in care grecii vor vota Nu la referendumul de duminica, atunci Grecia are sansa de obtine o propunere mai buna din partea creditorilor internationali, informeaza The Guardian. * Consiliul Europei: Conditiile referendumului grecesc nu se aliniaza la standardele internationale Associated Press) * Guvernul de la Atena neaga ca ar fi capitulat in fata creditorilor * Angela Merkel: Nu vor exista negocieri inainte de referendum * Ministrul de Finante german: Scrisoarea lui Tsipras nu este clara * Trimisul Rusiei la UE: Suntem pregatiti sa ajutam Grecia ------------ * FT: Tsipras va accepta conditiile impuse de creditori, cu mici schimbari Alexis Tsipras, premierul Greciei, a anuntat ca va accepta toate conditiile stabilite de creditorii internationali, asa cum au fost ele propuse la sfarsitul saptamanii trecute, informeaza Financial Times. Alexis Tsipras incearca sa negocieze mici schimbari, mai adauga sursa. ------------ * FT: Scrisoarea lui Tsipras pentru un al treilea bail-out, de 29,1 miliarde euro * Sondaj: Diferenta procentuala dintre grecii care sustin un bailout si cei care se impotrivesc acestuia s-a micsorat dupa inchiderea bancilor * Cozi lungi s-au format la banci in Grecia * Pretul petrolului scade cu 2% * Surse citate de The Telegraph in aprilie: Vom inchide bancile si le vom nationaliza * Leul se depreciaza fata de euro --------------- * Zerohedge: Dupa controlul de capital, urmeaza taieri de depozite Sefii bancilor centrale din Europa pot lua, in cadrul intrunirii de astazi de la Frankfurt, o decizie de care unii oficiali se tem ca poate impinge una sau mai multe dintre cele mai mari banci ale Greciei in prapastie, potrivit Financial Times. -------------- * Fitch a scazut ratingul Greciei la CC * Grecia propune suspendarea referendumului, daca vor fi reluate negocierile presa) * Kathimerimi: Varoufakis va prezenta azi masuri pentru cel de-al treilea program de bailout * Primul-ministru adjunct grec: Referendumul ar putea sa nu mai aiba loc. continuă pe Ziarul Bursa

Criza din Grecia. Cum ii manipuleaza premierul Alexis Tsipras pe greci

Alexis Tsipras mentine referendumul, indemand populatia sa voteze nu in privinta planului de asistenta financiara propus de creditorii internationali si da perspectivelor gasirii unei solutii viabile.

Alexis Tsipras anunta iNCHIDEREA bancilor elene

Premierul elen Alexis Tsipras a declarat, duminica, ca bancile din Grecia vor ramane inchise pentru o perioada care nu a fost mentionata, iar retragerile de numerar vor fi restrictionate.

Alexis Tsipras: UE a facut propuneri in stil santajist. Grecii vor decide cum vom trai. Vrem un acord care sa includa masuri care sa functioneze pentru ambele tabere (VIDEO)

Premierul grec, Alexis Tsipras a declarat miercuri, in contexul in care tara sa a intrat in incapacitate de plata, ca Uniunea Europeana a facut propuneri santajiste Atenei. De asemenea, Tspiras a anuntat.

Grecia: Alexis Tsipras cere din nou UE o prelungire a programului de ajutor

Premierul grec Alexis Tsipras a anuntat ca a cerut din nou, duminica, UE o prelungire a programului de ajutor, relateaza Agerpres. Premierul Tsipras a indicat ca a adresat aceasta cerere presedintelui.

Exceptiile cerute de Alexis Tsipras in scrisoarea adresata creditorilor internationali

Alexis Tsipras accepta majoritatea conditiilor impuse de creditorii internationali weekendul trecut, cu doar cateva ajustari, potrivit unei scrisori trimise de acesta marti noaptea, si obtinuta de Financial.

Alexis Tsipras a trimis o scrisoare sefilor FMI, CE, BCE: Grecia accepta conditiile creditorilor internationali

Premierul elen Alexis Tsipras a trimis marti noapte o scrisoare catre sefii FMI, Comisiei Europene si Bancii Centrale Europene in care isi exprima acordul pentru instituirea conditiilor impuse de creditori,.

Grecia: Premierul Alexis Tsipras a cerut Uniunii Europene un al treilea bailout

Premierul grec Alexis Tsipras a cerut autoritatilor din zona euro un al treilea bailout, asumandu-si ca ultimul bailout, de trei ani, va expira la miezul noptii si va pierde cei 15 miliarde de euro ramasi in.

Parlamentul din Grecia a aprobat planul lui Alexis Tsipras de a organiza un referendum la 5 iulie

Parlamentul din Grecia a aprobat astazi dimineata planurile premierului Alexis Tsipras de a organiza un referendum, la 5 iulie, pe tema propunerilor de reforme ale creditorilor internationali ai Greciei, relateaza BBC News Online .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )