Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alianta USR-PLUS contesta astazi, la inalta Curte, decizia BEC / Nicusor Dan a anuntat ca a gasit solutia pentru a contrasemna in mod legal protocolul aliantei

Adevărul Adevărul,
Alianta USR-PLUS contesta astazi, la inalta Curte, decizia BEC / Nicusor Dan a anuntat ca a gasit solutia pentru a contrasemna in mod legal protocolul aliantei

Alianta USR-PLUS va contesta, astazi, la inalta Curte, decizia Biroului Electoral Central, care i-a respins inscrierea in alegerile europarlamentare. Nicusor Dan a anuntat, joi seara, ca a gasit solutia care sa ii permita sa contrasemneze in mod legal protocolul aliantei. continuă pe Adevărul

Dan Barna: Vom contesta la inalta Curte decizia BEC referitoare la Alianta 2020 USR-PLUS (VIDEO)

Dan Barna a anuntat, in direct pentru B1TV, ca partidul pe care il conduce va contesta la inalta Curte de Casatie si Justitie decizia Biroului Electoral Central prin care se interzice participarea aliantei USR-.

Alianta USR PLUS a depus la iCCJ cererea de contestatie privind decizia BEC

Liderii aliantei USR PLUS au anuntat intr-o conferinta de presa la Timisoara ca au depus contestatie la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) dupa ce Biroul Electoral Central BEC) a respins cererea de inscriere a aliantei la alegerile europarlamentare.

Ciolos: Speram ca inalta Curte sa judece sambata contestatia privind decizia BEC in cazul Aliantei USR-PLUS

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, vineri, la Arad, ca echipele de juristi ale USR si PLUS lucreaza la finalizarea contestatiei care va fi depusa in cursul zilei de vineri la inalta Curte de Casatie si Justitie dupa decizia aberanta a BEC prin care a fost respinsa participarea la alegeri a aliantei dintre cele doua partide. Ciolos a adaugat ca spera ca aceasta sa fie judecata sambata.

Tomac: Sesizarea PMP privind neconstitutionalitatea infiintarii BEC, trimisa de inalta Curte la CCR

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat, joi, ca inalta Curte a trimis catre CCR sesizarea Partidului Miscarea Populara cu privire la neconstitutionalitatea infiintarii Biroului Electoral Central in.

CIOLOS: Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au votat in favoarea Aliantei 2020

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au votat in favoarea Aliantei 2020 USR PLUS, a anuntat presedintele PLUS, Dacian Ciolos, pe pagina sa de facebook.

BARNA, USR: Vom contesta decizia BEC referitoare la Alianta 2020 USR-PLUS

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a anuntat ca va ataca la iCCJ decizia Biroului Electoral Central de astazi conform careia a fost respinsa cererea de inscriere in competitia electorala a Aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare.

Alianta USR-PLUS a contestat decizia BEC

Alianta USR-PLUS a contestat, astazi, decizia Biroului Electoral Central care i-a respins inscrierea in alegerile europarlamentare. Vom merge mai departe, indiferent de decizia ICCJ in care avem foarte mare incredere, a spus Dan Barna, la Timisoara.

Tomac: Sesizarea PMP privind neconstitutionalitatea infiintarii BEC, trimisa de inalta Curte la CCR

Eugen Tomac a anuntat, joi, ca iCCJ a trimis la Curtea Constitutionala sesizarea PMP legata de neconstitutionalitatea infiintarii Biroului Electoral Central in perspectiva alegerilor europarlamentare. Acesta spune ca daca CCR admite sesizarea atunci vor fi invalidate toate deciziile actualului BEC, transmite Mediafax.

IULIAN BULAI, DEPUTAT USR: Vom contesta decizia BEC

Deputatul USR Iulian Bulai a anuntat ca decizia Biroului Electoral Central de respingere a cererii de inscriere a Aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare va fi contestata.

Dan Barna va ataca la iCCJ decizia BEC cu privire la Alianta 2020 USR-PLUS

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a anuntat ca va ataca la iCCJ decizia Biroului Electoral Central de joi conform careia a fost respinsa cererea de inscriere in competitia electorala a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )