Libnet.ro
UNICEF

00:07

Aliatii il imping pe Ponta spre alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Aliatii il imping pe Ponta spre alegerile prezidentiale

Liviu Dragnea, numarul doi in PSD, se grabeste sa anunte candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, pentru a prelua puterea in partid, iar UNPR a strans deja semnaturi de sustinere pentru a-l impulsiona pe premier. continuă pe Adevărul

Aliatii il imping pe Victor Ponta spre alegerile prezidentiale

Liviu Dragnea, numarul doi in PSD, se grabeste sa anunte candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, pentru a prelua puterea in partid, iar UNPR a strans deja semnaturi de sustinere pentru a-l impulsiona pe premier.

Liviu Dragnea: Nu fac presiuni asupra lui Ponta sa candideze la prezidentiale. Cu PPDD vrem alianta anti-Basescu (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV ca principalul scop al aliantei PSD - PPDDeste formarea majoritatilor in judete si.

Liviu Dragnea: PSD va stabili candidatul la prezidentiale in cateva saptamani

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, spune ca PSD va stabili candidatul la prezidentiale in cateva saptamani, iar Congresul din toamna doar va valida aceasta candidatura. Nu e vorba de cateva zile.

Liviu Dragnea: PSD va stabili candidatul la prezidentiale in cateva saptamani (VIDEO)

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, spune ca PSD va stabili candidatul la prezidentiale in cateva saptamani, iar Congresul din toamna doar va valida aceasta candidatura. Nu e vorba de cateva zile.

Liviu Dragnea face un anunt important despre candidatul PSD la prezidentiale

Presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, la Iasi, ca PSD va anunta foarte curand candidatul la prezidentiale, explicand ca nu este vorba despre o functie oarecare, ci despre una importanta, cea de presedinte .

Liviu Dragnea: PSD va anunta foarte curand candidatul la prezidentiale

Presedintele executiv social-democratilor Liviu Dragnea a declarat, joi, ca PSD isi va anunta foarte curand candidatul la prezidentiale. Vom anunta candidatul foarte curand. Nu pot spune luna, ziua si.

Liviu Dragnea tinteste la functia de presedinte al PSD (VIDEO)

Lupte grele in aceste zile in PSD pentru pozitionare in epoca post - Ponta. Potrivit jurnalistilor de la stiripesurse. ro, actualul presedinte executiv al partidului, Liviu Dragnea isi cere drepturile de viitor .

VIDEO Klaus Iohannis: Concluzia discutiilor din PNL este ca as fi o solutie pentru alegerile prezidentiale

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, afirma ca liberalii il vad ca pe o 'solutie' la alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele demisionar al partidului, Crin Antonescu, a anuntat ca nu va mai candida pentru Cotroceni, informeaza Agerpres.

Un nou candidat la alegerile prezidentiale: Cristian Diaconescu

Cristian Diaconescu a fost anuntat, sambata, de noul presedinte al PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale, Diaconescu precizand ca accepta candidatura.

Elena Udrea: Cristian Diaconescu este candidatul PMP la alegerile prezidentiale

Cristian Diaconescu a fost anuntat, sambata, de noul presedinte al PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale. Diaconescu a precizat ca accepta candidatura, informeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )