Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea: PSD va anunta foarte curand candidatul la prezidentiale

B1 B1,
Liviu Dragnea: PSD va anunta foarte curand candidatul la prezidentiale

Presedintele executiv social-democratilor Liviu Dragnea a declarat, joi, ca PSD isi va anunta foarte curand candidatul la prezidentiale. Vom anunta candidatul foarte curand. Nu pot spune luna, ziua si. continuă pe B1

Liviu Dragnea face un anunt important despre candidatul PSD la prezidentiale

Presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, la Iasi, ca PSD va anunta foarte curand candidatul la prezidentiale, explicand ca nu este vorba despre o functie oarecare, ci despre una importanta, cea de presedinte .

VIDEO PSD incepe negocierile cu PP-DD ca raspuns la posibila creare a polului de dreapta

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca social-democratii intentioneaza sa formeze majoritati cu PP-DD in judetele si localitatile unde acest lucru este posibil, potrivit Agerpres. Si premierul Victor Ponta a declarat luni ca PSD discuta o alianta cu PP-DD atit la nivel local, cit si parlamentar. Mai devreme, in cursul zilei de luni, Dan Diaconescu ceruse o alianta a tuturor partidelor care se pozitioneaza impotriva lui Basescu. Miscarile PSD si PPDD vin ca raspuns la negocierile accelerate pentru o fuziune intre PDL si PNL pentru a crea un pol puternic de dreapta.

Ce spune Liviu Dragnea despre intrarea PPDD la guvernare

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, la Putna, ca este posibil ca PPDD sa primeasca ministere daca va intra la guvernare, mentionand ca o decizie in acest sens va fi luata dupa discutiile cu PPDD si dupa o decizie in Biroul Permanent National al PSD.

Liviu Dragnea, vicepremierul judecat pentru frauda la referendum: Sa mi-i aduceti pe toti la vot, bai! ii legati, ii luati in brate

Liviu Dragnea, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale, este inculpatul principal in procesul Frauda la referendum. Dragnea este acuzat ca, in calitatea sa de secretar general al PSD si sef de campanie, si-ar fi folosit autoritatea si influenta pentru a obtine o prezenta de minimum 60 % la vot, care sa garanteze validarea referendumului. Dragnea risca inchisoare pana la cinci ani.

Dragnea: PSD face alianta cu PP-DD. Alianta PDL-PNL e o alianta pro-Basescu, nu una de dreapta

PSD va face alianta cu PP-DD, printr-o actiune politica generata de PP-DD anti-Basescu, a anuntat, miercuri seara, la Putna, Liviu Dragnea. Este vorba despre o actiune generata de cei de la PP-DD de a se.

Victor Ponta discuta cu Liviu Dragnea si cu Dan Diaconescu la Parlament

Liderul PSDVictor Ponta discuta la aceasta ora, la Palatul Parlamentului, cu Liviu Dragnea si cu liderul PPDDDan Diaconescu. Liviu Dragnea a declarat ca discutiile se refera in special la colaborarea.

Politic Show: Klaus Iohannis, presedinte interimar al PNL: E inadmisibil ca un parlamentar sa nu fie anchetat; Ce spune Liviu Dragnea despre intrarea PPDD la guvernare; Emil Boc: PNL si PDL ar trebui sa faca fuziune prin comasare, nu prin absorbtie

Liderul deputatilor PNL, George Scutaru: PSD vrea sa puna mana pe Curtea de Conturi pentru a ascunde modul in care foloseste. UNPR, cheia actualei guvernari. Parlamentarii din formatiunea lui Gabriel Oprea activeaza acum in grupul PSD. Insa daca ar decide sa iasa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )