Libnet.ro
UNICEF

06:45

Aliatul bavarez al Angelei Merkel critica din nou politica sa privind refugiatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aliatul bavarez al Angelei Merkel critica din nou politica sa privind refugiatii

Aliatul bavarez al Angelei Merkel a criticat din nou politica cancelarului fata de refugiati, in contextul in care aceasta este supusa unei presiuni tot mai mari in Germania dupa doua atentate comise in ultimul timp de refugiati, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Aliatul bavarez al Angelei Merkel critica din nou politica promovata de cancelarul german in privinta refugiatilor

Seful Uniunii Crestin-Sociale, Horst Seehofer, aliatul bavarez al Angelei Merkel, a criticat din nou, sambata, politica dusa de cancelarul federal fata de refugiati, in contextul in care aceasta este supusa unei presiuni tot mai mari in Germania dupa doua atentate comise recent de refugiati, relateaza AFP, preluata de dhnet. be.

Presedintele Cehiei: Politica Angelei Merkel privind refugiatii este lipsita de sens, solutia este deportarea

Presedintele ceh Milos Zeman, cunoscut pentru pozitiile sale anti-imigranti, a criticat din nou, duminica, politica Angelei Merkel privind refugiatii, catalogand-o drept lipsita de sens. Solutia consta in deportarea celor care nu obtin azil, a subliniat presedintele Zeman, citat de AFP.

Mircea Radu va fi din nou tata!

Mircea Radu va avea cel de-al doilea copil, dupa ce sotia lui a anuntat ca este insarcinata. Sarcina are 8 saptamani, iar bebelusul se pregateste sa vina pe lume in luna februarie a anului viitor.

Germanii protesteaza in strada! Mii de oameni cer demisia Angelei Merkel (FOTO, VIDEO)

Proteste violente in Germania manifestate impotriva cancelarului Angela Merkel!Mii de oameni din marile orase ale Germaniei ii cer demisia cancelarului, nemultumiti de politica acesteia in.

Madalina Ghenea iubeste din nou! Vedeta si-a gasit linistea in bratele unui milionar roman (VIDEO)

A iubit cu patima, si-a tatuat numele iubitului, a fost parasita si a suferit in urma relatiei cu designerul Philipp Plein. Asa s-ar rezuma, in doar cateva cuvinte, parcursul amoros din ultima.

A nascut o fetita minunata. Dupa cinci saptamani a ajuns din nou la spital...

O experta in antichitati din Marea Britanie a murit dupa ce a suferit un atac cardiac ce a urmat unei depresii post-natale severe, informeaza Mirror. Alice Gibson-Watt a murit in spital la cinci.

Statul Islamic a lovit din nou: 24 de civili ucisi intr-un sat din Siria

Observatorul sirian al drepturilor omului a anuntat ca gruparea ISIS a ucis 24 de civili dupa ce a ocupat un sat din apropiere de Minbej, o localitatea siriana, informeaza AFP, potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )