Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alice Peneaca, desemnata CEL MAI BUN FOTOMODEL la gala ELLE Style Awards (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Alice Peneaca, desemnata CEL MAI BUN FOTOMODEL la gala ELLE Style Awards (GALERIE FOTO)

Revista ELLE Romania a aniversat 19 ani pe piata romaneasca, prilej cu care a premiat cele mai stilate personalitati ale modei si vietii artistice romanesti, printr-un eveniment plin de. continuă pe B1

Traian Basescu: Poate fi si un alt premier foarte bun al Romaniei, dar eu sunt cel mai bun. Experienta nu mi-o poate contesta nimeni

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a afirmat ca daca i s-ar propune sa intre la guvernare alaturi de PNL, ca sef al Executivului, ar accepta aceasta invitatie, motivand ca este cel mai potrivit pentru aceasta functie avand in vedere experienta acumulata.

Cel mai bun ciolan de porc la cuptor

Ciolanul de porc este una dintre cele mai bune retete clasice cu care ii poti incanta pe cei din familie, la ocaziile speciale si la mesele festive.

Adolescentul roman care a cucerit lumea modei. Cum a ajuns un baiat cu par valvoi cel mai bun model masculin al anului

O privire patrunzatoare si parul varlvoi, asa te intampina Andrei Dobrin, un adolescent de 16 ani din Bistrita. Desi pare un tanar obisnuit, dintr-un mic oras de provincie, Andrei a reusit deja sa cucereasca lumea modei, fiind desemnat cel mai bun model masculin al anului.

El este adolescentul ROMAN, cu parul VALVOI, care a cucerit lumea MODEI! Povestea UIMITOARE a tanarului care a devenit CEL MAI BUN model masculin al anului (FOTO)

Andrei Dobrin este un adolescent de 16 ani, cu parul cret, din Bistrita, care a devenit model in doar cateva luni dupa ce un catator de talente de la o agentie bucuresteana l-a.

Hreanul, arma cu doua taisuri. Cui face rau cel mai bun leac pentru sinuzita, de ce e interzis copiilor si cum se consuma

Medicament pentru numeroase afectiuni, hreanul nu este insa pentru toata lumea. Beneficiile sale terapeutice se pot intoarce impotriva noastra si ne pot pune viata in pericol, daca il comsumam in exces. Deosebit de aromat, cu miros intepator si gust arzator, hreanul este ideal pentru tratarea parazitilor intestinali, a anemiei, a astmului si bronsitelor si a sinuzitelor.

Victor Ponta: ESTE CEL MAI FRUMOS MOMENT din CAMPANIA ELECTORALA! (VIDEO)

Victor Ponta a publicat pe Facebook un clip si a vorbit despre cel mai frumos moment din campania electorala. Mai multi copii din localitatea Maieru au cantat un colind, in acel loc fiind prezenti si.

A fost descoperit cel mai mic asteroid de pana acum

Astronomii au reusit sa observe cel mai mic asteroid identificat pana acum, reusind sa inteleaga si detalii despre compozitia acestuia. Cel mai mic asteroid descoperit pana acum are un diametru de doar 2 metri. Acesta a fost denumit 2015 TC25 si, in mod surprinzator, este si unul dintre cei mai stralucitori asteroizi descoperiti in apropierea [].

Clasament Forbes: Michael Jordan, desemnat cel mai bine platit sportiv din toate timpurile

Baschetbalistul american Michael Jordan a fost desemnat de revista Forbes cel mai bine platit sportiv din toate timpurile, anunta Digi 24. in top acesta este urmat de jucatorul de golf Tiger Woods care a.

Parisul se confrunta cu cel mai mai ridicat nivel de poluare din ultimii zece ani, in sezonul de iarna

Parisul se confrunta, de peste o saptamana, cu cel mai ridicat nivel de poluare si de cea mai lunga durata din ultimii zece ani, a indicat miercuri organismul de supraveghere a calitatii aerului in capitala Frantei - Airparif.

WhatsApp pentru Android primeste cel mai important update

WhatsApp beneficiaza deseori de actualizari, dar cel mai important update adus versiunii de Android a programului a fost lansat astazi. in urma cu aproximativ o luna au inceput sa circule zvonuri legate de un experiment facut de cei de la WhatsApp in India. Era vorba de o functie de streaming ce se activa automat in-app [].

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3141 seconds )