Libnet.ro
UNICEF

21:00

A fost descoperit cel mai mic asteroid de pana acum

Playtech Playtech,
A fost descoperit cel mai mic asteroid de pana acum

Astronomii au reusit sa observe cel mai mic asteroid identificat pana acum, reusind sa inteleaga si detalii despre compozitia acestuia. Cel mai mic asteroid descoperit pana acum are un diametru de doar 2 metri. Acesta a fost denumit 2015 TC25 si, in mod surprinzator, este si unul dintre cei mai stralucitori asteroizi descoperiti in apropierea []. continuă pe Playtech

Cel mai puternic discurs din istoria Romaniei. Cum a mobilizat Nicolae Iorga o intreaga tara ingenunchiata in 1916

In anul 1916, in Romania, a fost rostit poate cel mai motivant discurs din istoria acestei tari. Mesajul transmis soldatilor si populatiei a reusit sa mobilizeze o natiune ingenuncheata si sa o determine la fapte de un eroism aparte.

Cel mai puternic discurs din istoria Romaniei. Cum a mobilizat Nicolae Iorga o intreaga tara ingenuncheata in 1916

In anul 1916, in Romania, a fost rostit poate cel mai motivant discurs din istoria acestei tari. Mesajul transmis soldatilor si populatiei a reusit sa mobilizeze o natiune ingenuncheata si sa o determine la fapte de un eroism aparte.

Traian Basescu: Poate fi si un alt premier foarte bun al Romaniei, dar eu sunt cel mai bun. Experienta nu mi-o poate contesta nimeni

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a afirmat ca daca i s-ar propune sa intre la guvernare alaturi de PNL, ca sef al Executivului, ar accepta aceasta invitatie, motivand ca este cel mai potrivit pentru aceasta functie avand in vedere experienta acumulata.

DEZVALUIRI. Documentele avansarii lui Gabriel Oprea au disparut, desi regimul actelor din Ministerul Apararii este foarte strict. Cine sunt oamenii care l-au ajutat pe fostul vicepremier sa devina general |Cel mai comentat articol

Romania libera prezinta azi, in exclusivitate, cum a reusit capitanul Gabriel Oprea sa urce treptele militare intre 1993 si 2000, cand se afla in rezerva, dar si cine sunt oamenii care au contribuit la promovarea lui la cel mai inalt nivel.

Swiss Capital a ajuns al doilea cel mai puternic actionar BRK Financial Group

Swiss Capital si-a marit detinerea la 10% in cadrul BRK Financial Group BRK), singura casa de brokeraj listata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), ajungand astfel al doilea cel mai mare actionar al firmei din Cluj.

Somajul din zona euro a scazut in octombrie la 9,8%, cel mai redus nivel din ultimii sapte ani

Somajul din zona euro a scazut in mod neasteptat in octombrie, la cel mai redus nivel din ultimii sapte ani, semnaland increderea companiilor in redresarea lenta dar constanta a economiei regiunii, scrie Bloomberg, citand datele publicate de biroul european de statistica, Eurostat.

Simona Halep a fost desemnata cea mai buna jucatoare de tenis a anului 2016

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 4 in clasamentul WTA, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a anului 2016 in cadrul Galei Tenisului Romanesc.

Laura Cosoi, dezvaluiri despre cel mai frumos moment din viata ei. Cum a fost ceruta de sotie? (FOTO)

Laura Cosoi traieste o poveste de dragoste foarte frumoasa alaturi de sotul ei, Cosmin. Actrita si-a adus aminte cu drag de momentul in care a fost ceruta de sotie si a povestit mai multe detalii despre.

Gala Fotbalului Romanesc 2016: Denis Alibec, cel mai bun fotbalist roman - Marius Sumudica, desemnat antrenorul anului

Denis Alibec, atacantul echipei Astra Giurgiu, a fost desemnat jucatorul anului 2016 in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, eveniment care a avut loc, sambata seara, la Ambasad'Or Events din Otopeni. In cadrul aceleiasi gale, Marius Sumudica, tehnician care a castigat titlul cu Astra in sezonul trecut, a fost declarat antrenorul anului, scrie Agerpres.

Dauntless este cel mai nou joc free-to-play de la creatorii LoL

Dauntless este o noua experienta co-op multiplayer free-to-play ce va fi lansata in 2017 de catre Phoenix Labs, un studio format din persoane care in trecut au lucrat la League of Legends. Cu toate ca sunt cateva studiouri importante la nivel global care genereaza cea mai mare parte a profitului din industria jocurilor video, exista [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )