Libnet.ro
UNICEF

15:15

El este adolescentul ROMAN, cu parul VALVOI, care a cucerit lumea MODEI! Povestea UIMITOARE a tanarului care a devenit CEL MAI BUN model masculin al anului (FOTO)

B1 B1,
El este adolescentul ROMAN, cu parul VALVOI, care a cucerit lumea MODEI! Povestea UIMITOARE a tanarului care a devenit CEL MAI BUN model masculin al anului (FOTO)

Andrei Dobrin este un adolescent de 16 ani, cu parul cret, din Bistrita, care a devenit model in doar cateva luni dupa ce un catator de talente de la o agentie bucuresteana l-a. continuă pe B1

Adolescentul roman care a cucerit lumea modei. Cum a ajuns un baiat cu par valvoi cel mai bun model masculin al anului

O privire patrunzatoare si parul varlvoi, asa te intampina Andrei Dobrin, un adolescent de 16 ani din Bistrita. Desi pare un tanar obisnuit, dintr-un mic oras de provincie, Andrei a reusit deja sa cucereasca lumea modei, fiind desemnat cel mai bun model masculin al anului.

SPECIAL. Romani care au cucerit lumea. Din codrii Bucovinei au ajuns sa cunoasca succesul in inima Londrei. Constantin Boca: Romania era inca izolata si mult ramasa in urma. Era prea mult negativism aici

Pe fratii Nichifor Boca 35 de ani) si Constantin Boca 33 de ani) i-am intalnit la o actiune Repatriot, la sediul Bancii Nationale, in Bucuresti. Venisera din Anglia, unde, in ciuda tineretii lor, au dezvoltat afaceri de milioane de lire sterline pe an. Construiesc si renoveaza case pentru englezi. Cele mai multe, in centrul Londrei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )