Libnet.ro
UNICEF

21:30

Leguma care trebuie consumata in sezonul racelilor. Imunitatea creste rapid

Playtech Playtech,
Leguma care trebuie consumata in sezonul racelilor. Imunitatea creste rapid

Poate nu stiai, dar beneficiile oferite de ceapa verde sunt multiple. Pierzi in greutate, previne inmultirea celulelor canceroase, promoveaza sanatatea digestiva. Iata detaliile, pe larg. Leguma care trebuie consumata in sezonul racelilor Ceapa verde este unul dintre medicamentele oferite de natura. Ea se poate consuma fara limite: adaugata generos in salate, in mancaruri si ciorbe, . continuă pe Playtech

Leguma care se scumpeste iarna asta. Romanii nu-si vor mai permite sa o cumpere zilnic

Toamna vine cu scumpiri. Scoatem mai multi bani din portofel pentru cartofi, conserve, citrice, fasole boabe, dar si pentru marfuri nealimentare, cum ar fi tutunul, cartile sau ziarele. Situatia sta la fel si pe partea de servicii, cel mai mult scumpindu-se serviciile postale, apoi transportul aerian si, in cele din urma, si serviciile de igiena .

Marele secret al Simonei Halep. Chiar ea a facut dezvaluirea pe care trebuie s-o stie toata lumea

Simona Halep, jucatoarea de tenis romanca, a dezvaluit reteta succesului sau. Este vorba despre munca, munca, si iar munca, chiar atunci cand simti ca nu mai poti. Astfel, secretul este sa iti dozezi efortul, astfel incat sa rezisti cat mai mult timp uzurii. Si chiar daca ai gresit, trebuie sa continui sa faci perfect. Marele .

Alimentele pe care trebuie sa le mananci cand te doare stomacul. Te vor face sa te simti mai bine

Bolile autoimune, alergiile, inflamatia cronica si depresia sunt doar cateva dintre bolile care pot avea legatura cu sindromul intestinului permeabil. O parte dintre substantele provenite din alimente si anumite bacterii si toxine ajung sa treaca dincolo de bariera intestinala, sa se inflirteze in fluxul de sange si sa cauzeze probleme in organism. Reparand intestinul, dam .

Este oficial! Restaurantele, teatrele si cinematografele se redeschid. Care sunt noile conditii pe care trebuie sa le respectam

Vesti bune pentru cetateni, dar si pentru angajatii din HoReCa. Potrivit ultimelor informatii transmise de autoritati, restaurantele, teatrele si cinematografele vor fi redeschise. Astfel, rugamintile si presiunile facute asupra Guvernului au dat rezultate si mii de angajati vor putea merge din nou la munca. Care sunt noile masuri restrictive impuse de autoritati in urma deciziilor .

Regulile pe care trebuie sa le respecte partidele politice in campania electorala pentru alegerile parlamentare

Alegerile parlamentare sunt programate pe 6 decembrie 2020 si, la fel ca alegerile locale, se vor desfasura intr-un context dificil cauzat de pandemia de coronavirus, prin urmare si regulile pe care partidele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )