Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alimentele daunatoare care te imbatranesc. Din pacate, multi oameni le consuma

Playtech Playtech,
Alimentele daunatoare care te imbatranesc. Din pacate, multi oameni le consuma

O alimentatie sanatoasa este esentiala pentru memorie, dispozitie si concentrare, creierul foloseste mai mult de 20% din nevoile noastre calorice. Studiile de cercetare au descoperit ca procesele care se intampla in interiorul corpului nostru care duc la Alzheimer si alte forme de dementa incep cu ani inainte ca simptomele vizibile sa inceapa sa apara. Aceste . continuă pe Playtech

Alimentele minune care omoara coronavirusul. Oamenii de stiinta au facut descoperirea uluitoare

In timp ce noul coronavirus continua sa marsaluiasca pe tot globul, provocand noi cazuri si raspandind panica, o echipa de cercetatori canadieni isi indreapta speranta o molecula naturala , un flavonoid natural din plante. Alimentele minune care omoara coronavirusul Cercetarea este condusa de Dr. Michael Chretien, un om de stiinta de la Institutul de Cercetari .

Firmele private care angajeaza cei mai multi romani. Surprize pe primele doua locuri

Romanii, asaltati de posturile de la firmele private! Ce surprize ii asteapta pe angajatori pe primele doua locuri. Firmele private angajeaza! Ce surprinze vin pentru romani? Companiile private recruteaza angajati, iar romanii care si-au pierdut locul de munca din cauza crizei sanitare au acum optiuni bune in vizor. Doi grei mari retaileri alimentari sunt pe .

Unde este cea mai adanca gaura din lume. Multi romani nu stiu raspunsul la aceasta intrebare

Unde este cea mai adanca gaura din lume si cum a fost formata aceasta? Este mai adanca si decat cel mai cunoscut punct al oceanului Groapa Marianelor. Unde este cel mai adanx loc din lume? Ajunge la scoarta terestra Cel mai adang loc din lume este asa cunoscuta Gaura de foraj Kola, care se .

Aproape trei kilograme de aur si argint, in bagajul unui cetatean care pleca din Romania

Un cetatean roman de 43 de ani a fost oprit pe aeroport in timp ce dorea sa iasa din tara, avand cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )