Libnet.ro
UNICEF

20:45

Alina Bica si SOV, denuntati la DNA de Ovidiu Tender pentru mita de 4 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alina Bica si SOV, denuntati la DNA de Ovidiu Tender pentru mita de 4 milioane de euro

Omul de afaceri Ovidiu Tender sustine ca Sorin Ovidiu Vintu i-ar fi cerut mita patru milioane de euro pentru ca, impreuna cu sefa DIICOT, Alina Bica, sa il ajute sa scape de dosarul RAFO-Carom. continuă pe Ziarul Bursa

Alina Bica si SOV, denuntati la DNA de Ovidiu Tender pentru mita de 4 milioane de euro

Omul de afaceri Ovidiu Tender sustine ca Sorin Ovidiu Vintu i-ar fi cerut mita patru milioane de euro pentru ca, impreuna cu sefa DIICOT, Alina Bica, sa il ajute sa scape de dosarul RAFO-Carom.

Alina Bica si Sorin Ovidiu Vantu, denuntati la DNA de Ovidiu Tender ca ar fi luat o spaga de 4 milioane de euro

Omul de afaceri Ovidiu Tender a facut un denunt la DNA in care spune ca Alina Bica si Sorin Ovidiu Vantu i-au cerut spaga de 4 milioane de euro. in 25 mai 2005, am fost chemat la o intalnire de catre Vintu.

Cristoiu: Pentru ca dusmanca ei Alina Bica nu cedeaza, Kovesi cauta disperata turnatori care s-o denunte pe cea care voise la un moment dat sa-i ia locul. Tender, unul dintre ei

Omul de afaceri Ovidiu Tender a depus la DNA un denunt impotriva Alinei Bica si Sorin Ovidiu Vintu prin care spune ca a fost santajat, cei din urma cerand-i o spaga de 4 milioane de euro. SOV a reactionat dur.

Alina Bica este judecata pentru ca a luat mita un teren si l-a favorizat pe Ovidiu Tender

Fostul sef al DIICOT Alina Bica este judecata in al doilea dosar pentru ca a luat mita un teren, in schimbul interventiilor pentru despagubirile acordate lui Gheorghe Stelian, pentru ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender in dosarul in care este judecat si.

Alina Bica, judecata pentru ca a luat mita si l-a favorizat pe Tender

Fostul sef al DIICOT Alina Bica este judecata in al doilea dosar pentru ca a luat mita un teren, in schimbul interventiilor pentru despagubirile acordate lui Gheorghe Stelian, pentru ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender in dosarul in care este judecat si pentru abuz in serviciu in cazul lui Videanu.

Ovidiu Tender a cerut insolventa firmei aeriene Ten Airways

Omul de afaceri Ovidiu Tender a cerut la Tribunalul Bucuresti insolventa firmei sale Ten Airways. Primul termen stabilit de instanta pentru dosarul inregistrat miercuri este saptamana viitoare, in data de cinci martie. , informeaza Mediafax.

Ovidiu Tender cere insolventa Ten Airways

Omul de afaceri Ovidiu Tender a cerut la Tribunalul Bucuresti insolventa firmei Ten Airways, compania sa de zboruri charter, primul termen stabilit de instanta pentru dosar fiind 5 martie.

Alina Bica, Dorin Cocos, Alin Cocos si Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin Cocos si fostul ministru Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2. Este vorba despre dosarul in care s-a.

Romanii cu austeritatea, Alina Bica si compania cu afacerile din retrocedari (VIDEO)

Afacerile in care era implicata Alina Bica, in vreme ce era in Comisia Centrala pentru stabilirea despagubirilor din ANRP, au continuat, indiferent de obstacol. Nici criza economica nu a intrerupt planurile.

Catalin Predoiu a numit-o pe Alina Bica in Comisia Centrala din ANRP (VIDEO)

Catalin Predoiu a fost cel care a numit-o pe Alina Bica, printr-un ordin de ministru, in Comisia Centrala pentru stabilirea despagubirilor din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )