Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Bica nu vrea sa il primeasca in vizita pe Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Alina Bica nu vrea sa il primeasca in vizita pe Traian Basescu

Alina Bica nu vrea sa il vada pe Traian Basescu. Potrivit DCNews, fosta sefa DIICOT ar fi declarat ca nu il primeste in vizita pe fostul presedinte. Imediat dupa eliberarea lui Bica din arest preventiv,. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Trei oameni din echipa mea, Kovesi, Stanciu si Coldea, i-au arestat pe ceilalti trei - Bica, Georgescu si Udrea

Traian Basescu a reafirmat marti ca nu crede ca Alina Bica, Horia Georgescu sau Elena Udrea au luat mita si a spus ca acestia, impreuna cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sefa Inaltei Curti, Livia Stanciu, si adjunctul sefului SRI, generalul Florian Coldea, au format echipa sa cu care a modernizat statul.

Traian Basescu, suparat ca stapanii catuselor i-au arestat pionii

Alina Bica si Dorin Cocos au petrecut prima noapte acasa dupa luni bune de arest. Cei doi au fost eliberati din arestul preventiv dupa ce Intanta Suprema a respins contestatia DNA la decizia judecatorilor de.

Alina Bica si Dorin Cocos, plasati in arest la domiciliu. Decizia iCCJ, definitiva

Alina Bica si Dorin Cocos vor fi plasati in arest la domicliun in dosarul Bica2. Magistratii Curtii Supreme nu au admis contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie. Bica va parasi inchisoarea.

Alina Bica si Dorin Cocos trec in arest la domiciliu

Fostul sef DIICOT, Alina Bica, si Dorin Cocos vor fi eliberati, Curtea Suprema hotarand astazi ca cei doi sa fie pusi in arest la domiciliu. Decizia instantei este definitiva.

Alina Bica, la iesirea din penitenciar: Sunt o femeie de succes in continuare

Fostul sef al DIICOT Alina Bica a parasit, marti dupa-amiaza, Penitenciarul de femei de la Targsor, dupa ce instanta suprema a decis plasarea sa in arest la domiciliu, la iesirea din inchisoare ea declarandu-le jurnalistilor ca are incredere in justitie si ca este o femeie de succes in continuare, transmite Mediafax.

Ce a declarat Alina Bica la iesirea din penitenciar

Alina Bica a parasit, marti dupa-amiaza, Penitenciarul de femei de la Targsor, dupa ce iCCJ a decis sa fie cercetata arest la domiciliu, la iesirea din inchisoare fosta sefa DIICOT a subliniat ca are incredere in justitie si ca este o femeie de succes in continuare, relateaza Mediafax.

Alina Bica si Dorin Cocos, in arest la domiciliu. Fosta sefa a DIICOT, eliberata din penitenciar. Sunt o femeie de succes in continuare

UPDATE - Dorin Cocos a parasit Arestul central al Politiei Capitalei, unde se afla din 29 octombrie. UPDATE - Alina Bica a fost eliberata din Penitenciarul Targsor. La iesirea din inchisoare, Bica a.

Alina Bica, la iesirea din inchisoare: Sunt o femeie de succes in continuare (VIDEO)

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost eliberata din penitenciarul pentru femei de la Targsor, dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu in.

Alina Bica si Dorin Cocos, plasati in arest la domiciliu. Hotararea este definitiva

Alina Bica si Dorin Cocos vor fi plasati in arest la domiciliu, in dosarul cunoscut sub numele de Bica 2, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a inlocuit masura arestului preventiv in cazul celor doi, hotararea luata de instanta.

Alina Bica si Dorin Cocos, plasati in arest la domiciliu

UPDATE - Alina Bica si Dorin Cocos vor fi plasati in arest la domiciliu, in dosarul cunoscut sub numele de Bica 2. inalta Curte de Casatie si Justitie a inlocuit masura arestului preventiv in cazul celor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )