Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alina Gorghiu ii acuza din nou pe senatorii PSD ca l-au scapat pe Sova

România Liberă România Liberă,
Alina Gorghiu ii acuza din nou pe senatorii PSD ca l-au scapat pe Sova

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a scris sambata un nou mesaj pe pagina sa de Facebook in care afirma ca senatorii liberali au votat pentru incuviintarea cererilor DNA in ceea ce il priveste pe senatorul Dan Sova spre deosebire de cei de la PSD. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu: Peste 50 la suta din senatorii PNL prezenti la votul in cazul Sova au optat pentru incuviintarea cererilor justitiei. PSD plus anexele sale politice au incalcat Constitutia

Alina Gorghiu, precizeaza intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, ca senatorii PNL au votat pentru incuviintarea cererilor DNA in ceea ce il priveste pe senatorul Dan Sova. Asta, spre deosebire de PSD.

Alina Gorghiu cere organizarea de alegeri pentru sefia CJ Cluj. Lidera PNL spune ca PSD blocheaza scrutinul pentru ca l-ar pierde

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, cere Guvernului si premierului Victor Ponta sa organizeze alegeri locale partiale pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj, sustinand ca primul-ministru blocheaza organizarea acestora pentru ca le va pierde.

Alina Gorghiu ii cere demisia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat ca partidul pe care il conduce ii cere inca o data lui Calin Popescu Tariceanu sa isi dea demisia. De asemenea Alina Gorghiu vrea semnatura lui Tariceanu pe.

FOTO. Alina Gorghiu, despre Tariceanu: Declaratiile lui imi aduc aminte de Ion Iliescu, de la inceputul anilor 1990

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a postat, vineri, pe contul sau de Facebook, un mesaj in care spune ca ultimele declaratii ale presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ii aduc aminte de acel Ion Iliescu, de la inceputul anilor 1990, cand salamul cu soia era folosit ca arma impotriva diasporei si a seniorilor repatriati ai PNTCD si PNL.

Alina Gorghiu: Aceasta sesiune parlamentara va fi finalizata cu o motiune de cenzura. Nu am garantia ca va duce la caderea guvernului

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, intr-un interviu pentru Gandul, ca, in aceasta sesiune parlamentara, liberalii vor depune o motiune de cenzura. Totusi, Gorghiu admite ca nu are certitudinea ca.

Alina Gorghiu: Vom depune motiune de cenzura in aceasta sesiune, nu am garantia ca va duce la picarea guvernului

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi, la Gandul Live, ca PNL va depune o motiune de cenzura in aceasta sesiune parlamentara, dar a recunoscut ca nu are garantia ca va dispune de suficiente voturi pentru rasturnarea guvernului Ponta.

Alina Gorghiu compara guvernarea lui Ponta cu regimul ceausist

Alina Gorghiu a lansat un contraatac, pe Facebook, la adresa ultimelor declaratii ale premierului Victor Ponta. in acest context, co-presedinta PNL s-a oferit sa traduca in realitate afirmatiile sefului Guvernului.

Ce spune Alina Gorghiu despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari

Conducerea PNL a decis, miercuri, ca proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari nu are girul politic al PNL, a declarat co-presedintele Alina Gorghiu, informeaza Mediafax.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu: Daca am recupera bunurile obtinute ilegal, am asigura salariile medicilor pe un an

In cadrul unei conferinte de presa desfasurate sambata la Bistrita, copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat ca din bunurile obtinute ilegal, a caror valoare trece de 125 de milioane de euro, s-a recuperat doar 5%. Potrivit liberalei, intreaga suma ar asigura salariile medicilor pe un an.

Miley Cyrus, din nou provocatoare

Cand vine vorba de a soca, Miley Cyrus nu are limita. Cantareata a pozat din nou provocator pe retelele de socializare, insa de aceasta data nu a fost singura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2181 seconds )