Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alina Gorghiu: atat timp cat este Klaus Iohannis presedinte, Liviu Dragnea nu va fi prim ministru

România Liberă România Liberă,
Alina Gorghiu: atat timp cat este Klaus Iohannis presedinte, Liviu Dragnea nu va fi prim ministru

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri ca viitorul premier va avea sange liberal, punctand ca atat timp cat presedinte este Klaus Iohannis liderul PSD Liviu Dragnea nu va fi prim-ministru . continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu: Atata vreme cat la Cotroceni e presedinte Klaus Iohannis, Dragnea nu va fi niciodata premierul Romaniei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, la Liga Alesilor Locali, desfasurata la Poiana Brasov, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, nu va ajunge premier al Romaniei atat timp cat presedintele Klaus Iohannis se afla la Palatul Cotroceni.

Alina Gorghiu: Cat timp Iohannis este presedinte, Dragnea nu va fi premier. Cum a raspuns liderul PSD

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, vineri, ca viitorul premier va avea sange liberal, punctand ca atat timp cat presedinte este Klaus Iohannis liderul.

Klaus Iohannis, dupa cutremurul din Italia: Condoleante familiilor.Sunt la curent atat cu starea de sanatate a celorlalti cetateni romani raniti

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante pentru familiile celor cinci romani care si-au pierdut viata in urma cutremurului din Italia.

Lovitura pentru presedintele Klaus Iohannis: Cartea Pas cu Pas, prezentata in romana la Beijing (VIDEO)

Cartea Pas cu Pas a presedintelui Klaus Iohannis, care ar fi trebuit sa apara tradusa in limba chineza in cadrul Targului de carte de la Beijing, a fost prezentata deocamdata doar.

Ion Cristoiu: Dupa 26 de ani de postdecembrism, Klaus Iohannis ne atrage atentia asupra unui adevar - Pentru Romania, un Presedinte e o inutilitate nespus de costisitoare!

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri de pe blogul personal despre vacanta presedintelui Klaus Iohannis in Germania. Cristoiu il critica pe presedinte, spunand ca .

Klaus Iohannis transmite condoleante pe Facebook, din vacanta: Prima reactie a presedintelui, la aproape 24 de ore de la confirmarea primelor decese ale cetatenilor romani in Italia (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina personala un mesaj in care transmite condoleante familiilor si apropiatilor romanilor care si-au pierdut viata in cutremurul de miercuri din.

Klaus Iohannis i-a transmis condoleante presedintelui Sergio Mattarella, dupa cutremurul care a afectat Italia

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleante omologului sau italian, Sergio Mattarella, dupa ce un seism a provocat moartea a peste 70 de persoane in cateva localitati din centrul It.

Autoritatile din Romania au mintit in scandalul cartii presedintelui Klaus Iohannis lansata in China (FOTO)

Se pare ca autoritatile romane au mintit in ceea ce priveste cartea presedintelui Iohannis tradusa in limba chineza. Chiar daca ICR si editura romaneasca unde s-a tiparit cartea au.

Primele teste pe dezinfectanti Hexi Pharma, atat pozitive, cat si negative

Testele de eficienta privind anumite produse Hexi Pharma au avut atat rezultate pozitive, cat si negative, a declarat, ieri, procurorul general Augustin Lazar, adaugand ca nu poate aprecia in acest moment ponderea celor pozitive fata de cele negative.

Primele teste pe dezinfectanti Hexi Pharma, atat pozitive, cat si negative

ACTUALIZARE 15:33 Parchetul General: Rezultatele testelor de eficacitate in cazul Hexi Pharma efectuate pana in prezent sunt variate Rezultatele testelor de eficacitate efectuate pana in prezent in cazul dezinfectantilor produsi de Hexi Pharma sunt variate, iar pentru efectuarea unora dintre aceste teste, care nu pot fi efectuate in tara noastra, s-a apelat la un laborator acreditat dintr-un alt stat al Uniunii Europene, informeaza un comunicat al Parchetului General trimis redactiei. ---------- Testele de eficienta privind anumite produse Hexi Pharma au avut atat rezultate pozitive, cat si negative, a declarat, ieri, procurorul general Augustin Lazar, adaugand ca nu poate aprecia in acest moment ponderea celor pozitive fata de cele negative.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )