Libnet.ro
UNICEF

05:45

Alina Gorghiu, catre Vlad Voiculescu, la Consiliul PNL: Domnule ministru, v-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut? (VIDEO)

B1 B1,
Alina Gorghiu, catre Vlad Voiculescu, la Consiliul PNL: Domnule ministru, v-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut? (VIDEO)

'V-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut?' Este maniera in care i s-a adresat Alina Gorghiu ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, la Consiliul National de Coordonare al. continuă pe B1

Alina Gorghiu, catre Vlad Voiculescu, la Consiului PNL: Domnule ministru, v-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut? (VIDEO)

'V-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut?' Este maniera in care i s-a adresat Alina Gorghiu ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, la Consiliul National de Coordonare al.

Mesajul Alinei Gorghiu pentru Vlad Voiculescu: Vorba unui slagar celebru, domnule ministru: V-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut?

Presedintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis sambata ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, la Consiliul National de Coordonare al partidului, ca: Vorba unui slagar celebru, domnule ministru: V-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut?. Urmeaza sa colaboram pe viitor, sunt sigura, a adaugat Alina Gorghiu. Vlad Voiculescu a fost invitat la lansarea programului de guvernare al PNL in cadrul Consiliului National al partidului, dar a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca nu va candida la alegerile parlamentare, asa cum s-a vehiculat.

Alina Gorghiu, catre ministrul Vlad Voiculescu: V-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut?

Alina Gorghiu ii face curte ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, care a participat, sambata, la lansarea programului de guvernare al Partidului National Liberal. in curs de.

PNL nu exclude o colaborare viitoare cu Vlad Voiculescu, spune presedinta liberalilor, Alina Gorghiu

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, ca liberalii nu exclud o viitoare colaborare cu actualul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, subliniind, insa, ca o eventuala intrare a acestuia in formatiunea liberala este o optiune care ii apartine lui, transmite Agerpres.

Alina Gorghiu, validata ca presedinte unic al PNL de catre Consiliul National al partidului

Preluarea presedintiei unice a PNL de catre Alina Gorghiu a fost validata dambata in cadrul Consiliului National al PNL, informeaza Mediafax. Consiliul National al partidului a validat.

Alina Gorghiu, validata de Consiliul National de Coordonare al PNL in functia de presedinte unic al partidului

Consiliul National de Coordonare al Partidului National Liberal PNL) a validat-o, sambata, pe Alina Gorghiu in functia de presedinte al partidului, anunta Agerpres. Cei peste 700 delegati la reuniune au votat astfel in unanimitate modificarile la Statutul PNL, potrivit carora partidul va fi condus de un singur presedinte pana la Conventia Nationala a liberalilor care se va desfasura anul viitor. Participantii la reuniune l-au validat si pe eurodeputatul Daniel Buda ca imputernicit la semnarea listelor de candidati ai partidului pentru alegerile legislative.

Alina Gorghiu a devent, sambata, oficial, presedinte unic al PNL. Consiliul National al partidului, reunit la Bucuresti, a validat-o in aceasta functie

Consiliul National de Coordonare al Partidului National Liberal a validat-o, sambata, pe Alina Gorghiu in functia de presedinte al partidului. Cei peste 700 delegati la reuniune au votat astfel in unanimitate modificarile la Statutul PNL prezentate de secretarul general Ilie Bolojan, potrivit carora partidul va fi condus de un singur presedinte pana la Conventia Nationala a liberalilor care se va desfasura anul viitor.

Sedinta PNL. Alina Gorghiu devine sefa unica peste PNL. Fostul PDL primeste o functie de prim-vicepresedinte. Ce subiecte ii mai fierb pe liberali

PNL se reuneste, sambata, pentru Consiliul National de Coordonare, pentru validarea deciziei luate de democrat-liberali, privind presedintia unica a partidului si desemnarea lui Daniel Buda prim-vicepresedinte, pentru a contrasemna listele la alegerile parlamentare. Pe langa votul privind aceasta schimbare in conducere, liberalii vor discuta si de problemele din diferite filiale.

Alina Gorghiu: Urmeaza doua luni de calomnii; pentru cartelul PSD-ALDE principalul vinovat e poporul care se duce la vot

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sambata, la Consiliul National de Coordonare al PNL, ca urmeaza doua luni de calomnii, miniciuni si teorii, iar cartelul PSD-ALDE va livra in perioada urmatoare miniciuni precum.

Alina Gorghiu: Urmeaza doua luni de calomnii si minciuni. Pentru PSD si ALDE, principalul vinovat e poporul care se duce la vot

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sambata, la Consiliul National de Coordonare al PNL CNC), ca urmeaza doua luni de calomnii, miniciuni si teorii, perioada in care cartelul PSD-ALDE va veni cu o alta interpretare a ceea ce s-a intamplat in ultimii doi ani in politica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )