Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorana Carstea, la 26 de ani. Cea mai frumoasa jucatoare de tenis din Romania, intr-un pictorial atragator

Adevărul Adevărul,
Sorana Carstea, la 26 de ani. Cea mai frumoasa jucatoare de tenis din Romania, intr-un pictorial atragator

Daca Simona Halep este cea mai valoroasa jucatoare de tenis din Romania, Sorana Carstea este socotita cea mai atragatoare. continuă pe Adevărul

Cea mai sexy jucatoare din istoria tenisului arata spectaculos si la 45 de ani. N-are iubit, dar s-a apucat de cantat

Cu destul de mult inainte ca iubitorii tenisului sa-si delecteze privirile cu formele Anei Ivanovici sau ale Mariei Sarapova, o alta jucatoare facea furori pe terenurile de tenis.

Cea mai frumoasa poveste de iubire: Despartiti de parinti s-au regasit dupa 40 de ani

Indragostiti nebuneste pe cand aveau 16 si 20 de ani, Carole si Barry, din Marea Britanie, au fost separati de familiile lor. insa destinul lor era sa-si petreaca viata impreuna. Iar acest lucru s-a intamplat cand cei doi s-au reintalnit, dupa 40 de ani.

Suspendare record in rugby: 99 de ani pentru cea mai urata lovitura posibila (VIDEO)

Un rugbist din Argentina a fost suspendat timp de 99 de ani, dupa ce a lovit un adversar in urma cu opt zile. Aceasta pedeapsa este cea mai dura din istoria acestui sport. Pilierul Cipriano Martinez, de.

Groupama Asigurari: In 2015 am platit despagubiri de aproximativ 100 milioane euro, cea mai mare despagubire de 2,1 milioane lei fiind pentru o polita RCA

Groupama Asigurari a anuntat vineri ca anul trecut a platit despagubiri in valoare de aproximativ 100 de milioane de euro pe segmentul de de asigurari non-life, 68% din suma reprezentand despagubiri achitate persoanelor juridice. Cea mai mare dauna platita de Groupama in 2015 a reprezentat despagubirea pentru o polita RCA, de peste 2,1 milioane de lei. Conform datelor ASF, Groupama s-a situat anul trecut pe locul trei in piata asigurarilor atat in ceea ce priveste veniturile cat si despagubirile platite si pe locul noua in topul asiguratorilor cu cele mai multe reclamatii de la clienti.

Omni este cea mai noua creatie GoPro pentru realitate virtuala

Omni este cel mai nou gadget din portofoliul GoPro si s-ar putea sa intruchipeze cea mai facila cale de a genera continut video de calitatea foarte buna in realitate virtuala. Multe dintre sistemele ce sunt folosite pentru captura de continut video la 360 de cadre, care se preteaza pentru realitate virtuala, poate ajunge cu usurinta [].

Perchezitii la contrabandistii de tigari care actionau in cea mai moderna piata din Timisoara

Politistii din Timisoara au descins vineri dimineata la mai multe adrese intr-un dosar care vizeaza o retea de contrabandisti de tigari. Oamenii legii au descins si in Piata Iosefin, cea mai moderna piata din oras.

Cea mai mare tranzactie din istoria Pharma, anulata sub presiunea Trezoreriei americane: Pfizer renunta la fuziunea cu Allergan

Gigantul pharma american Pfizer a anuntat, miercuri, ca va renunta la fuziunea cu Allergan, in valoare de 160 de miliarde de dolari, dupa ce autoritatile americane au luat o serie de masuri pentru a descuraja inversiunile fiscale. Daca aceasta fuziune ar fi avut loc, ar fi reprezentat cea mai mare tranzactie din istoria sectorului farmaceutic, noteaza BBC.

Cat costa o tabara care ii pregateste pe tineri sa aleaga cea mai buna universitate

Tinerii care se gandesc sa dea admiterea la o facultate, in special cei care vor sa aleaga sa studieze in afara, au la dispozitie o tabara in care se pot pregati pentru a alege cea mai buna institutie. Evenimentul are loc la Sinaia si costa 1. 150 de lei.

Cea mai mare banca din Romania nu mai acorda credite prin programul Prima Casa

BCR, cea mai mare banca din Romania, a scos din oferta sa de creditare imprumuturile Prima Casa, pentru ca a epuizat plafonul de garantii. BCR acorda acum doar credite ipotecare.

SUA: Cea mai puternica armata din lume se reorganizeaza n fata noilor amenintari

Armata americana, cea mai puternica din lume, trebuie sa isi revizuiasca in profunzime organizarea pentru a putea raspunde mai bine la amenintarile de amploare internationala ca gruparea Statul Islamic, a afirmat marti secretarul Apararii, Ahston Carter, citat de AFP, relateaza Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )