Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu, despre prezenta lui Victor Ponta la Baku: Simte nevoia sa compromita Romania si imaginea ei externa

Hotnews Hotnews,
 Alina Gorghiu, despre prezenta lui Victor Ponta la Baku: Simte nevoia sa compromita Romania si imaginea ei externa

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca prezenta premierului Victor Ponta la Baku, la deschiderea Jocurile Europene, trece de nivelul de imprudenta, de indecenta politica, iar acesta simte nevoia sa compromita Romania si imaginea Romaniei la nivel extern, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Cozmin Gusa, despre prezenta lui Victor Ponta la Baku: Avem un prim-ministru care vireaza altfel decat scrie in strategia de securitate a Romaniei. Asta este pericolul real la Victor Ponta

Consultantul politic Cozmin Gusa a criticat prezenta prim-ministrului Victor Ponta, vineri, la deschiderea Jocurilor europene de la Baku, din Azerbaidjan, alaturi de Vladimir Putin si Aleksandr Lukasenko, catalogand decizia premierului ca fiind un gest de sfidare la adresa eforturilor romanilor si a institutiilor statului de a da semnale credibile ca suntem parteneri de incredere ai Uniunii Europene si ai Statelor Unite ale Americii.

PNL: Prezenta lui Victor Ponta la ceremonia de la Baku ridica semne de intrebare cu privire la agenda de politica externa a sefului Guvernului

Prezenta premierului Victor Ponta, la Baku, alaturi de lideri politici controversati, chiar in ziua in care a fost subiectul unei motiuni de cenzura cu un pronuntat caracter european si democratic, ridica semne de intrebare cu privire la preocuparile guvernarii intr-o perioada atat de agitata politic, dar si la agenda de politica externa a sefului Guvernului roman, se acuza intr-un comunicat PNL semnat de Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al liberalilor.

Alina Gorghiu: Nu m-ar mira daca Victor Ponta va face o remaniere guvernamentala foarte curand

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, la Constanta, ca premierul Victor Ponta este capabil de orice gest care sa resusciteze guvernul, mergand pana la remaniere, doar din dorinta de a-si salva imaginea.

Alina Gorghiu, despre Tariceanu: Fratele siamez al lui Ponta, berbecele PSD. Ce i-a raspuns seful Senatului

Schimb dur de replici intre Alina Gorghiu, copresedintele PNL, si Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, la dezbaterea motiunii impotriva Guvernului Ponta. Gorghiu l-a acuzat pe seful senatorilor ca este fratele siamez din Senat al lui Ponta si ca berbecele PSD, in timp ce Tariceanu a spus ca liderului liberal ca are o problema de legitimitate.

Alina Gorghiu: Ne asteptam la o mineriada parlamentara. Victor Ponta ar face orice pentru a-si salva imaginea, inclusiv o remaniere guvernamentala

Alina Gorghiu se asteapta la o mineriada parlamentara si promite ca PNL va reveni in sesiunea din toamna cu o noua motiune de cenzura la adresa Guvernului Ponta, pe care il vede remaniat de primul-ministru.

Motiunea de cenzura a PNL a fost respinsa, Victor Ponta ramane premier: 194 de voturi pentru motiune, prea putin fata de necesarul de 278

Motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa de Parlament, iar premierul ramane in functie dupa votul de vineri. Rezultatul votului a fost 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 voturi anulate - prea putin fata de necesarul de 278 voturi necesare adoptarii motiunii. Rezultatul se explica si prin faptul ca parlamentarii din coalitia de guvernare PSD, PC si PLR) au stat in banci si nu au votat, respectand consemnul dat de sefii partidelor. Au fost cateva exceptii, printre care Victor Ponta, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu. Dezbaterea motiunii a fost pigmentat de jigniri din partea lui Tariceanu la adresa Alinei Gorghiu, din partea lui Victor Ponta la adresa lui Mircea Geoana. O pata de culoare a fost senatoarea Cristian Anghel PC), fosta grevista a foamei, care a venit imbracata intr-un sacou ce avea imprimeuri cu personaje din desene animate, printre care si Mickey Mouse. Vezi in articol cele mai importante momente ale zilei din Parlament.

Ponta, despre Alina Gorghiu: Parca o vad pe Elena Udrea in 2005

Copresedintele PNL Alina Gorghiu este precum Elena Udrea in 2005, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, precizand ca i-a spus direct si acesteia impresia sa.

Victor Ponta a participat la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku

Dan Mihalache arata ca prezenta premierului Ponta la ceremonia de la Baku este o greseala *Premierul a stat, in tribuna, in spatele lui Vladimir Putin Premierul Victor Ponta a ajuns, ieri, in Baku, din Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, potrivit Mediafax.

Dan Mihalache: Prezenta lui Ponta la Baku este o greseala

Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, afirma ca el a decis sa nu mai mearga la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku dupa ce a constatat ca toti liderii din UE sunt reprezentati la un nivel foarte redus si arata ca prezenta premierului Victor Ponta la ceremonie este o greseala, informeaza Mediafax.

Alina Gorghiu: Este o strategie gresita, dar nu m-ar mira ca Victor Ponta sa faca o remaniere guvernamentala foarte curand

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, nu ar fi surprinsa daca premierul Victor Ponta ar remania guvernul, din datiuni ce tin de imagine, informeaza Agerpres. Cred ca este capabil de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )