Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cozmin Gusa, despre prezenta lui Victor Ponta la Baku: Avem un prim-ministru care vireaza altfel decat scrie in strategia de securitate a Romaniei. Asta este pericolul real la Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Cozmin Gusa, despre prezenta lui Victor Ponta la Baku: Avem un prim-ministru care vireaza altfel decat scrie in strategia de securitate a Romaniei. Asta este pericolul real la Victor Ponta

Consultantul politic Cozmin Gusa a criticat prezenta prim-ministrului Victor Ponta, vineri, la deschiderea Jocurilor europene de la Baku, din Azerbaidjan, alaturi de Vladimir Putin si Aleksandr Lukasenko, catalogand decizia premierului ca fiind un gest de sfidare la adresa eforturilor romanilor si a institutiilor statului de a da semnale credibile ca suntem parteneri de incredere ai Uniunii Europene si ai Statelor Unite ale Americii. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu, despre prezenta lui Victor Ponta la Baku: Simte nevoia sa compromita Romania si imaginea ei externa

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca prezenta premierului Victor Ponta la Baku, la deschiderea Jocurile Europene, trece de nivelul de imprudenta, de indecenta politica, iar acesta simte nevoia sa compromita Romania si imaginea Romaniei la nivel extern, transmite Mediafax.

PNL: Prezenta lui Victor Ponta la ceremonia de la Baku ridica semne de intrebare cu privire la agenda de politica externa a sefului Guvernului

Prezenta premierului Victor Ponta, la Baku, alaturi de lideri politici controversati, chiar in ziua in care a fost subiectul unei motiuni de cenzura cu un pronuntat caracter european si democratic, ridica semne de intrebare cu privire la preocuparile guvernarii intr-o perioada atat de agitata politic, dar si la agenda de politica externa a sefului Guvernului roman, se acuza intr-un comunicat PNL semnat de Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al liberalilor.

Victor Ponta a participat la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku

Dan Mihalache arata ca prezenta premierului Ponta la ceremonia de la Baku este o greseala *Premierul a stat, in tribuna, in spatele lui Vladimir Putin Premierul Victor Ponta a ajuns, ieri, in Baku, din Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, potrivit Mediafax.

Dan Mihalache: Prezenta lui Ponta la Baku este o greseala

Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, afirma ca el a decis sa nu mai mearga la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku dupa ce a constatat ca toti liderii din UE sunt reprezentati la un nivel foarte redus si arata ca prezenta premierului Victor Ponta la ceremonie este o greseala, informeaza Mediafax.

Azerbaidjan: Victor Ponta a participat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku

Premierul Victor Ponta a fost prezent vineri la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, Azerbaidjan, alaturi de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, Alexandr Lukasenko, presedintele Belarusului, si.

Azerbaidjan: Victor Ponta a participat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost prezent vineri la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, Azerbaidjan, alaturi de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, Alexandr Lukasenko, presedintele Belarusului, si.

Victor Ponta a plecat in Azerbaidjan, la Jocurile Europene

Premierul Victor Ponta a ajuns, vineri dupa-amiaza, in Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku.

Numele lui Victor Ponta, Tariceanu si Crin Antonescu apar in stenogramele dintr-un dosar de coruptie din Prahova

Numele premierului Victor Ponta si ale fostului lider PNL Crin Antonescu au fost invocate de Adrian Semcu, retinut de DNA intr-un dosar de coruptie din Prahova, intr-o convorbire inregistrata de procurori si prezentata in referatul de arestare preventiva. In interceptari, Semcu relateaza o convorbire din 2011 cu Crin Antonescu, care ar fi invocat o discutie cu Victor Ponta despre contractul pe care firma cumnatului sau trebuia sa il castige in Prahova. Numele lui Tariceanu este invocat direct de procurori, care scriu despre un alt personaj implicat in dosar, retinut si el, ca este trimisul special al lui Calin Popescu Tariceanu.

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa ce a supravietuit motiunii de cenzura: S-a inchis discutia despre majoritate, hai sa ne apucam de treaba

S-a inchis discutia despre majoritate, hai sa ne apucam de treaba, a spus Victor Ponta imediat dupa ce a aflat ca motiunea de cenzura impotriva guvernului sau a picat.

Victor Ponta, despre anularea mitingului PNL: Ma bucur ca ratiunea pana la urma a castigat. Liberalii au inteles ca democratia inseamna reguli, nu haos

Premierul Victor Ponta a scris pe pagina personala de Facebook ca este bucuros de anularea mitingului celor de la PDL-PNL, spunand ca pana la urma acestia au inteles ca democratia inseamna reguli, nu haos.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )