Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alina Gorghiu: Domnul Emil Boc este unul dintre membrii PNL, nu tin minte sa-si fi dat demisia din partid

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu: Domnul Emil Boc este unul dintre membrii PNL, nu tin minte sa-si fi dat demisia din partid

Domnul Emil Boc este unul din membrii PNL, nu tin minte sa-si fi dat demisia din partid. ) Vom vedea ce decide viitorul despre domnia sa, a declarat Alina Gorghiu, invitata in emisiunea Subiectiv de la. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu: Domnul Predoiu este, in orice secunda, un premier mai bun decat Victor Ponta

Catalin Predoiu este, in orice secunda, un premier mai bun decat Victor Ponta, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Este un om care are sprijinul unui partid mare, a mai pus copresedintele PNL.

Vasile Blaga a implinit 59 de ani. Alina Gorghiu: ii doresc la multi ani colegului si prietenului meu politic. Experienta si energia lui vor ajuta in continuare noul PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis un mesaj colegului sau de partid, copresedintele PNL Vasile Blaga, cu ocazia zile sale de nastere. Gorghiu a spus ca este convinsa ca experienta si energia lui.

Alina Gorghiu: PNL vrea consultari pe teme economice. Este necesar ca toti oamenii politici sa ofere un alt tip de discurs si o alta maniera de actiune (VIDEO)

Alina Gorghiu a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa ca PNL doreste consultari cu toate partidele pe Codul Fiscal, dar si teme economice, pentru a actiona astfel in interesul Romaniei, informeaza.

Primarul care ii racoreste pe muncitori: Emil Boc s-a dus pe santier sa ofere apa celor care lucreaza la reparatia strazilor din oras

Primarul Clujului, Emil Boc, s-a dus personal, vineri, sa ofere apa muncitorilor care lucreaza la reparatia strazilor din oras. Se lucreaza intens pe strazile din zona Centrala: Horea, Motilor, Avram Iancu. Ne.

Alina Gorghiu: PSD va trebui sa renunte la Victor Ponta

In acest moment, Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea se intampla ca nu si-a facut toate jocurile in interiorul PSD, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Nu are.

Alina Gorghiu: Vasile Blaga a reusit sa-mi castige respectul

Vasile Blaga este un om foarte organizat, care a reusit sa-mi castige respectul, a declarat copresedintele PNL, Alina Gorghiu in cadrul unui interviu acordat in emisiunea Subiectiv. Reusim sa ne completam.

Ce spune Alina Gorghiu despre ruperea USL

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marti seara, ca atat Victor Ponta cat si Crin Antonescu au avut de pierdut in urma ruperii USL.

Alina Gorghiu, la Subiectiv: Un Cod fiscal, ca sa poata deveni realitate, trebuie sa fie sustenabil

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a fost invitata, marti seara, la emisiunea Subiectiv, pentru a discuta pe marginea celor mai importate subiecte politice si economice ale momentului. Iata cele mai importante.

Alina Gorghiu: PNL are ca obiectiv strategic sustinerea clasei de mijloc in agricultura

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat in fata liberalilor din Ialomita ca partidul are ca obiectiv strategic sustinerea clasei de mijloc in agricultura. Deasemenea, Gorghiu a subliniat faptul ca PNL con.

Unul dintre cele mai populare jocuri ruleaza si pe smartwatch [VIDEO]

Dupa ce am vazut Doom portat pe un amalgam de gadgeturi, se pare ca si batranul Half Life este la fel de versatil cu un pic de efort. Desi este greu de inteles de ce ai vrea sa te joci un shooter pe smartwatch, un internaut pasionat de programare a reusit zilele trecute imposibilul. A [] Unul dintre cele mai populare jocuri ruleaza si pe smartwatch [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )