Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alina Gorghiu: Ponta ar trebui sa demisioneze pentru esecul concesionarii autostrazii Comarnic-Brasov. Este o dovada a politicii falimentare practicate de Guvernul Ponta

B1 B1,
Alina Gorghiu: Ponta ar trebui sa demisioneze pentru esecul concesionarii autostrazii Comarnic-Brasov. Este o dovada a politicii falimentare practicate de Guvernul Ponta

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat vineri ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze pentru esecul cocensionarii autostrazii Comarnic-Brasov, fiind o dovada a politicii falimentare practicate. continuă pe B1

Gorghiu: Ponta ar trebui sa demisioneze pentru esecul concesionarii Comarnic - Brasov

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca esecul concesionarii autostrazii Comarnic - Brasov este o dovada a politicii falimentare practicate de Guvernul Ponta, iar premierul ar trebui sa demisioneze.

Gorghiu: Ponta ar trebui sa demisioneze dupa esecul Comarnic-Brasov

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, declara ca esecul concesionarii autostrazii Comarnic - Brasov este o dovada a politicii falimentare practicate de Guvernul Ponta, iar premierul ar trebui sa demisioneze dupa esecul acestui proiect pe.

Alina Gorghiu: Nu sunt multe argumente pentru a ataca legea pensiilor speciale ale parlamentarilor la CCR

Pensiile speciale ale parlamentarilor reprezinta o discriminare morala fata de cetateni si un act de sfidare fata de toti ceilalti pensionari din Romania, potrivit co-presedintele PNL, Alina Gorghiu. Nu sunt.

Alina Gorghiu ii cere demisia lui Ponta dupa esecul concesionarii autostrazii Comarnic - Brasov

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat, vineri, la Sibiu, ca esecul concesionarii autostrazii Comarnic - Brasov este o dovada a politicii falimentare practicate de Guvernul Ponta, iar premierul ar trebui sa demisioneze dupa esecul acestui proiect pe care l-a favorizat in detrimentul autostrazii Sibiu - Pitesti.

Alina Gorghiu, despre fuziunea PLR-PC: Cred ca unii din cei care fac astazi fuziunea ar trebui sa accepte apusul carierei politice

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit despre fuziunea PLR-PC si este de parere ca unii din cei care fac astazi fuziunea ar trebui sa accepte apusul carierei politice. Sunt absolut convinsa ca cetatenii.

Alina Gorghiu: ii urez premierului Victor Ponta sanatate si ligamente intregi

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, dupa votul pentru pensiile speciale ale parlamentarilor, ca PNL a cerut sa fie un vot la vedere, deschis, cu apel nominal, tocmai pentru ca cei din arcul guvernamental.

Alina Gorghiu: Guvernul ERA OBLIGAT sa organizeze alegeri pentru functia de primar al municipiului Sibiu

Alina Gorghiu: La dumneavoastra, in municipiul Sibiu, Guvernul era obligat de ceva vreme, dupa ce Klaus Iohannis a castigat mandatul de presedinte, sa organizeze alegeri pentru functia de primar al municipiului Sibiu .

Alina Gorghiu, despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Acestui partid nu pot sa-i refuz nimic

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit in cadrul unui interviu pentru Adevarul despre viitoarele alegeri de la Primaria Capitalei. Despre un candidat potrivit al PNL la alegerile din 2016 pentru Primaria.

Cum explica Alina Gorghiu implicarea sa in dosarul Vlasov

Alina Gorghiu, copresedinte PNL, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre ce va face opoziia pentru a opri legea prin care parlamentarii si-au votat pensii speciale. Copresedintele PNL va raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu, redactor sef Adevarul, si Liviu Iolu.

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Acest proiect de lege nu era oportun acum. Parlamentarii nu sunt o prioritate. Trebuie respectat principiul contributivitatii (VIDEO)

Alina Gorghiu, a vorbit despre votul favorabil dat de parlamentari pentru pensiile speicale. Copresedinta PNL spune ca acest proiect de lege nu era oportun in acest moment si subliniaza faptul ca nu vrem sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )