Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu ii cere demisia lui Ponta dupa esecul concesionarii autostrazii Comarnic - Brasov

România Liberă România Liberă,
 Alina Gorghiu ii cere demisia lui Ponta dupa esecul concesionarii autostrazii Comarnic - Brasov

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat, vineri, la Sibiu, ca esecul concesionarii autostrazii Comarnic - Brasov este o dovada a politicii falimentare practicate de Guvernul Ponta, iar premierul ar trebui sa demisioneze dupa esecul acestui proiect pe care l-a favorizat in detrimentul autostrazii Sibiu - Pitesti. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu: ii urez premierului Victor Ponta sanatate si ligamente intregi

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, dupa votul pentru pensiile speciale ale parlamentarilor, ca PNL a cerut sa fie un vot la vedere, deschis, cu apel nominal, tocmai pentru ca cei din arcul guvernamental.

Gorghiu: Ponta ar trebui sa demisioneze dupa esecul Comarnic-Brasov

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, declara ca esecul concesionarii autostrazii Comarnic - Brasov este o dovada a politicii falimentare practicate de Guvernul Ponta, iar premierul ar trebui sa demisioneze dupa esecul acestui proiect pe.

Alina Gorghiu: Ponta ar trebui sa demisioneze pentru esecul concesionarii autostrazii Comarnic-Brasov. Este o dovada a politicii falimentare practicate de Guvernul Ponta

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat vineri ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze pentru esecul cocensionarii autostrazii Comarnic-Brasov, fiind o dovada a politicii falimentare practicate.

Alina Gorghiu: Sibiu, un oras minunat caruia Guvernul ii refuza o administratie locala aleasa, dupa ce primarul Iohannis a devenit Presedintele Romaniei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris, pe pagina personala de Facebook, despre orasul Sibiu, care sarbatoreste vineri ziua dialogului, spunand ca este un oras minunat caruia Guvernul ii refuza o.

Alina Gorghiu, despre operatia premierului: Sanatate si ligamente intregi! N-as pune plecarea pe seama niciunei strategii (VIDEO)

Alina Gorghiu a vorbit dupa votul parlamentarilor cu privire la pensiile speciale si despre numele sau implicat in dosarul lui Mihail Vlasov, Gorghiu spune ca sunt in calitate de martor intr-un dosar, ma.

Alina Gorghiu: Guvernul ERA OBLIGAT sa organizeze alegeri pentru functia de primar al municipiului Sibiu

Alina Gorghiu: La dumneavoastra, in municipiul Sibiu, Guvernul era obligat de ceva vreme, dupa ce Klaus Iohannis a castigat mandatul de presedinte, sa organizeze alegeri pentru functia de primar al municipiului Sibiu .

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Parlamentarii nu sunt o prioritate in acest moment

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat dupa ce parlamentarii au aprobat pensiile speciale, ca proiectul de lege nu era oportun in acest moment si a avertizat impotriva populismului.

Alina Gorghiu, despre cazul Chiliman: ,in conditiile in care un membru din conducerea PNL este retinut sau in stare de arest, va fi suspendat din functie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit vineri la Sibiu despre cazul primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, dar si despre alte subiecte de actualitate.

Alina Gorghiu, despre fuziunea PLR-PC: Cred ca unii din cei care fac astazi fuziunea ar trebui sa accepte apusul carierei politice

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit despre fuziunea PLR-PC si este de parere ca unii din cei care fac astazi fuziunea ar trebui sa accepte apusul carierei politice. Sunt absolut convinsa ca cetatenii.

Alina Gorghiu, despre comparatia cu Elena Udrea: Eu nu am o problema, dar nu am fost niciodata prietena cu fosta sefa a PMP

Sustinerea de care beneficiaza co-presedintele PNL Alina Gorghiu din partea presedintelui Klaus Iohannis i-a facut pe adversarii politici sa o compare cu Elena Udrea, sustinuta de fostul sef al statului Traian.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )