Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu a primit din partea colegilor din partid un cadoul special de ziua ei: Un sac de box cu sigla PSD

B1 B1,
Alina Gorghiu a primit din partea colegilor din partid un cadoul special de ziua ei: Un sac de box cu sigla PSD

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a primit miercuri, cu ocazia zilei sale de nastere, din partea colegilor din partid, un sac de box cu sigla PSD. Alina Gorghiu a implinit miercuri 38 de ani. Miercuri, dupa ce. continuă pe B1

Alina Gorghiu: Atitudinea publica a PSD este una inselatoare. Romania trebuie sa fie pusa peste interesele de partid

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca desi in ultimul timp formatiunea pe care o reprezinta a dialogat cu politicienii social-democrati, PSD ramane in continuare principalul adversar politic.

Victor Ponta, cadou inedit pentru Alina Gorghiu cu ocazia aniversarii: La multi ani! Si imi dau si demisia de la Guvern de ziua doamnei Gorghiu, dar in 2017 (VIDEO)

Victor Ponta a anuntat ce cadou ii face co-presedintelui PNL Alina Gorghiu cu ocazia aniversarii. La multi ani! si imi dau si demisia de ziua domanei Gorghiu din 2017, ii fac cadou in 2017, 2018,.

Alina Gorghiu nu da dreptate nici lui Victor Ponta, nici partii ungare, in problema gardului de la granita

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, miercuri, ca escaladarea unui conflict cu Ungaria nu-si are rostul, iar depasirea crizei poate fi facuta daca nu se pune gaz pe foc, aratand ca sunt gresite.

Alina Gorghiu vrea un Cod al incompatibilitatilor

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, este de parere ca pe agenda Parlamentului ar trebui sa se afle un cod al incompatibilitatilor, adaugand ca sunt aproape 300 de legi care contin prevederi legate de acest subiect.

Alina Gorghiu: Un cod al incompatibilitatilor trebuie sa fie pe agenda Parlamentului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a spus, miercuri, in Parlament, ca un cod al incompatibilitatilor trebuie sa fie pe agenda Parlamentului, explicand ca sunt aproape 300 de legi care contin prevederi legate de.

Alina Gorghiu, la Adevarul Live, despre Primaria Capitalei: Mi-as dori un dialog cu Nicusor Dan. il provoc la o discutie

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste, la Adevarul Live, despre criza imigrantilor, despre capacitatea Romaniei de a integra refugiati, dar si chestiuni de politica interna, ce tin de alegerile locale si parlamentare de anul viitor. Si-a schimbat PNL strategia pentru Primaria Capitalei dupa ce Sorin Oprescu a fost arestat preventiv?.

Alina Gorghiu: E foarte greu sa iti asumi tot balastul din Primaria Capitalei

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a vorbit, luni, la Sinteza Zilei, despre ce se va intampla la Primaria Capitalei, in conditiile in care Sorin Oprescu va fi suspendat din functie. E foarte greu sa vii acum.

Alina Gorghiu, despre problema refugiatilor: Nu suntem izolati in aceasta criza

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a subliniat, luni, la Sinteza Zilei, care este pozitia Romaniei in chestiunea refugiatilor si a reiterat principiul dupa care ar trebui sa ne ghidam in aceste momente. Nu.

Alina Gorghiu, la Sinteza Zilei: Mi-as dori un guvern minoritar al PNL

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a fost invitata lui Mihai Gadea, luni, la Sinteza Zilei. Liberala si-ar dori un guvern PNL in fruntea tarii, insa a fost rezervata in a discuta posibilitatea initierii unei.

Alina Gorghiu: Rata vaccinarii in Bucuresti a scazut sub pragul de siguranta de 80%. Nu trebuie sa punem in pericol sanatatea copiilor neglijand sau refuzand vaccinarea

Alina Gorghiu sustine vaccinare, drept urmare luni a lansat un apel catre parinti de a-si vaccina copiii cu vaccinurile din schema obligatorie, potrivit Agerpres. Am solicitat ministrului Sanatatii sa demareze.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )