Libnet.ro
UNICEF

11:46

Alina Gorghiu: E foarte greu sa iti asumi tot balastul din Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu: E foarte greu sa iti asumi tot balastul din Primaria Capitalei

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a vorbit, luni, la Sinteza Zilei, despre ce se va intampla la Primaria Capitalei, in conditiile in care Sorin Oprescu va fi suspendat din functie. E foarte greu sa vii acum. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu, despre problema refugiatilor: Nu suntem izolati in aceasta criza

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a subliniat, luni, la Sinteza Zilei, care este pozitia Romaniei in chestiunea refugiatilor si a reiterat principiul dupa care ar trebui sa ne ghidam in aceste momente. Nu.

Alina Gorghiu, la Sinteza Zilei: Mi-as dori un guvern minoritar al PNL

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a fost invitata lui Mihai Gadea, luni, la Sinteza Zilei. Liberala si-ar dori un guvern PNL in fruntea tarii, insa a fost rezervata in a discuta posibilitatea initierii unei.

Alina Gorghiu: Rata vaccinarii in Bucuresti a scazut sub pragul de siguranta de 80%. Nu trebuie sa punem in pericol sanatatea copiilor neglijand sau refuzand vaccinarea

Alina Gorghiu sustine vaccinare, drept urmare luni a lansat un apel catre parinti de a-si vaccina copiii cu vaccinurile din schema obligatorie, potrivit Agerpres. Am solicitat ministrului Sanatatii sa demareze.

Alina Gorghiu: Eurodeputatii PNL nu vor fi sanctionati pentru votul asupra rezolutiei PE privind migratia

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca europarlamentarii PNL au votat in PE impotriva amendamentelor de instituire a unor cote obligatorii de refugiati, dar au votat rezolutia finala pe aceasta tema pentru mecanisme mai eficiente, aratand ca nu se pune problema sanctionarii lor.

Alina Gorghiu: Sustin ideea de cota voluntara pentru refugiati

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ideea de cota voluntara pentru refugiati, precizand ca Romania nu isi poate asuma obligatii peste propriile capacitati si peste propria experienta in astfel de.

Alina Gorghiu: Majorarea bugetului pentru Educatie si modernizarea invatamantului romanesc trebuie sa fie prioritati zero ale statului roman

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris luni, pe pagina de Facebook, ca majorarea bugetului pentru Educatie ar trebui si modernizarea invatamantului romanesc trebuie sa fie prioritati zero ale statului.

Alina Gorghiu (PNL): Fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu refugiatii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu subiectul refugiatilor, iar Romania nu poate fi penalizata pentru ca sustine o pozitie absolut legitima, si anume cote voluntare pentru acceptarea de refugiati, transmite Agerpres.

Alina Gorghiu: Fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu refugiatii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca fondurile structurale europene nu au si nu trebuie sa aiba vreo legatura cu subiectul refugiatilor, iar Romania nu poate fi penalizata pentru ca sustine o.

Alina Gorghiu: Ovidiu Raetchi si echipa PNL Sector 5 si-au propus sa demonstreze ca o administratie buna gaseste intotdeauna fonduri pentru dezvoltare

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris vineri, pe pagina de Facebook, ca Ovidiu Raetchi si echipa PNL Sector 5 mizeaza pe fonduri europene si fonduri guvernamentale straine pentru investitii in scoli,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )