Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu, tinta unui posibil scandal de PLAGIAT. Cum a reactionat sefa PNL

România Liberă România Liberă,
Alina Gorghiu, tinta unui posibil scandal de PLAGIAT. Cum a reactionat sefa PNL

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat ca un saptamanal din tara va publica un articol despre o carte pe care ea a coordonat-o si care ar include pasaje preluate din alte lucrari. Totusi, sefa PNL a precizat ca nu este vorba de plagiat si ca se incearca implicarea sa intr-un scandal . continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu dejoaca o acuzatie de plagiat

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, anunta ca, in curand, va fi acuzata de plagiat pentru o carte pe care o semneaza doar in calitate de coordonator. Alina Gorghiu spune ca nu a participat la redactarea niciunui rand si admite ca in lucrare sunt cateva pasaje ce nu respecta normele de citare, dar care nu depasesc mai mult de 2% din continut. De asemenea, liderul liberal spune ca autorii vor remedia eroarea intr-o editie revizuita.

Alina Gorghiu se apara in eventualitatea unei acuzatii de plagiat: Nu am fost responsabila pentru continutul propriu-zis si nu am participat la redactarea niciunui rand

Alina Gorghiu anunta ca un saptamanal din provincie va publica, in curand, un material de presa despre cartea Medierea, oxigen pentru o societate moderna. Liberala subliniaza ca acea carte este.

Alina Gorghiu sustine ca este filata: Am observat si in dimineata asta filajul masinilor particulare care ma insotesc de cateva luni in trafic

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca este tinta unor actiuni de intimidare si a unor calomnii, lucru pe care l-a anticipat in momentul in care si-a asumat aceasta functie. Ea a facut referire la.

Alina Gorghiu, despre amanarea votului pe Strategia Nationala de Aparare: Singura eticheta pe care pot sa o pun aceste majoritati parlamentare este iresponsabilitatea

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a reactionat dur marti la intentia PSD de a amana votul pe Strategia Nationala de Aparare propusa de presedintele Klaus Iohannis, spunand majoritatea parlamentara este.

Alina Gorghiu: PNL initiaza o motiune populara pentru demiterea lui Victor Ponta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat luni ca liberalii initiaza o motiune populara pentru demiterea premierului Victor Ponta. Ea a precizat ca PNL incepe luni campania de strangere de semnaturi in acest sens, informeaza Agerpres.

Alina Gorghiu: Am luat act de scrisoarea din exil a premierului. PNL a decis sa demareze o motiune populista pentru demiterea lui Victor Ponta (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni ca a luat cunostinta de scrisoarea premierului Victor Ponta si ca PNL va demara o motiune populara pentru demiterea acestuia. Am luat act ieri de scrisoarea.

Alina Gorghiu se compara cu Elena Ceausescu si Ana Pauker: Am observat si in dimineata asta filajul masinilor particulare

Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca a observat si in acesta dimineata filajul masinilor care o insotesc de cateva luni in trafic si ca a aflat de la parlamentari PSD care nu sunt de acord cu aceste.

FOTO. Alina Gorghiu sustine ca este filata de luni de zile. Ce mesaj i-a trasmis lui Ponta

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a scris luni dimineata pe contul sau de Facebook ca a vazut si in acesta dimineata filajul masinilor care o insotesc de cateva luni in trafic. Ea ii transmite premierului in exil sa nu isi faca sperante, sustinand ca actiunile de intimidare sau calomniile nu au niciun efect asupra sa.

Alina Gorghiu: Sunt filata de masini particulare de luni de zile. / Am aflat ca se instrumenteaza plangeri la Parchet si ANI si ca o echipa cerceteaza tot ce am facut si n-am facut in ultimii 10 ani

Am observat si in dimineata asta filajul masinilor particulare care ma insotesc de cateva luni in trafic, a scris pe pagina sa de Facebook Alina Gorghiu, co-presedinte PNL. Probabil ca cineva doreste sa ma protejeze, spune liderul liberal, subliniind ironia cu un emoticon zambitor.

Alina Gorghiu: Avem un premier in exil. Predoiu: DNA il cauta prin Bucuresti si Ponta se ascunde in spatele halatelor albe din Turcia

Premierul Victor Ponta bate in retragere intr-o varianta nedemna prin delegarea vicepremierului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, dorind sa cumpere timp, dar fiind un fel de autosuspendare, afirma copresedintele PNL Alina Gorghiu, adaugand ca Ponta ar trebui sa demisioneze astazi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2793 seconds )