Libnet.ro
UNICEF

17:45

Alocatiile copiilor, majorate. De cand ar putea primi bani mai multi in fiecare luna

Playtech Playtech,
Alocatiile copiilor, majorate. De cand ar putea primi bani mai multi in fiecare luna

In aceasta marti, Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege care prevede majorarea alocatiilor copiilor cu rata inflatiei. Cei mici ar putea primi mai multi bani in fiecare luna, iar initiativa legislativa e una care in mod cert ii va bucura pe parintii romani. Alocatiile copiilor au fost majorate Proiectul de lege a fost adoptat . continuă pe Playtech

Alocatiile copiilor din Romania o costa scump pe Marea Britanie. Cat plateste in fiecare an

Conform unei publicatii, Marea Britanie plateste mult pentru, an de an, alocatiile copiilor care tariesc in Romania. Masura este catalogata ca fiid absurda de numeroase organizatii care monitorizeaza fenomenul mjigratiei, aducand in prim-plan faptul ca nu mai putin de patru milioane din Marea Britanie traiesc la limita saraciei. Cat plateste Marea Britanie pentru alocatiile copiilor .

Robert Sighiartau: inca o victorie pentru copiii Romaniei ! Alocatiile copiilor vor creste anual din ianuarie 2020

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, a declarat ca din ianuarie 2020 alocatiile copiilor vor creste anual. Liberalul a fost cel care a initiat si a reusit sa treaca de Parlament in februarie dublarea alocatiilor pentru cei mici.

Un deputat PNL anunta inca o victorie pentru copiii Romaniei. Robert Sighiartau: Am reusit! Alocatiile copiilor vor creste anual din ianuarie 2020

Alocatiile copiilor vor creste anual incepand cu ianuarie 2020, dupa ce Parlamentul Romaniei a votat in unanimitate propunerea legislativa lansata de deputatul Robert Sighiartau, secretarul general al.

HOROSCOP 15 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Leii iau decizii importante. Pestii vor primi bani pe proiectele lor

Camelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 15 octombrie. Trebuie sa fim indrazneti, mai ales cand e vorba de bani. Berbec - ziua poate aduce idei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )