Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alpinisti ucisi de o avalansa in Nepal

Hotnews Hotnews,
Alpinisti ucisi de o avalansa in Nepal

Cel putin noua alpinisti sunt considerati morti si inca sase sunt declarati disparuti in Nepal dupa ce o avalansa s-a declansat pe un varf montan in Himalaya, scrie Novinite. continuă pe Hotnews

Presa in diagonala: Conflictul China-Japonia: Beijingul a anulat o ceremonie care celebra 40 de ani de la normalizarea relatiilor cu Tokyo; Germania incepe ancheta in cazul unui fost gardian de la Auschwitz; Elvetienii au respins o interdictie totala a fu

Alpinisti ucisi de o avalansa in Nepal. Cel putin noua alpinisti sunt considerati morti si inca sase sunt declarati disparuti in Nepal dupa ce o avalansa s-a declansat pe un varf montan in Himalaya. Autoritatile palestiniene ridica restrictiile asupra importurilor din Israel. Autoritatile palestiniene au declarat duminica sfarsitul restrictiilor la importurile de bunuri de consum israeliene in Cisiordania pentru a combate.

Avalansa in Himalaya: Cel putin nou alpinisti morti, alti sase cataratori dati disparuti

Cel putin noua cataratori au murit si alti sase au fost dati disparuti in urma unei avalanse din muntii Himalaya din Nepal. Surse oficiale au declarat ca doua corpuri au fost recuperate deja din.

Siria. Cel putin 11 soldati au fost ucisi in violentele de sambata din zona Alep

Cel putin 11 soldati sirieni au fost ucisi sambata in violentele din zona Alep, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, transmite AFP. De asemenea, cel putin cinci rebeli si-au pierdut viata.

Explozie la o benzinarie din provincia siriana Raqa: Cel putin 110 civili au fost ucisi sau raniti

Cel putin 110 civili au fost ucisi sau raniti intr-o explozie produsa in urma unui raid aerian asupra unei benzinarii din provincia siriana Raqa, citeaza Le Point. Cel putin 30 de persoane au fost.

Atentat in sudul Thailandei, cel putin cinci morti si aproape 40 de raniti

Cel putin cinci persoane au murit si aproape 40 au fost ranite vineri dupa explozia unei masini capcana intr-o piata din sudul extrem al Thailandei, unde o rebeliune separatista s-a soldat cu mii de morti in ultimii opt ani, au anuntat oficialii locali, citati de AFP.

Microsoft a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari. Ce manevre fiscale a folosit compania

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat inaintea unei audieri la Washington. In raport se mentioneaza ca Microsoft s-a folosit de tranzactii cu subsidiare din Puerto Rico, Irlanda, Singapore si Bermuda pentru a scapa taxe de cel putin 6,5 miliarde de dolari, transmiteBloomberg.

Senatul SUA: Microsoft a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari.

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat inaintea unei audieri la Washington, transmite Bloomberg, citat de Mediafax. In raport se mentioneaza ca Microsoft s-a folosit de tranzactii cu subsidiare din Puerto Rico, Irlanda, Singapore si Bermuda pentru a scapa taxe de cel putin 6,5 miliarde de .

SUA: Un barbat a luat cel putin un ostatic in Pittsburgh si afirma ca are o bomba

Un barbat, care spune ca are o bomba intr-un rucsac, a luat ostatic cel putin o persoana intr-un imobil din Pittsburgh Pennsylvania, estul Statelor Unite), vineri dimineata, anunta FBI, preluat de AFP.

Microsoft a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat inaintea unei audieri la Washington, relateaza sursele depresa.

GRAV ACCIDENT pe DN1: 5 masini IMPLICATE, cel putin 5 persoane ranite.

Cinci masini au fost implicate, vineri dimineata, intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite, transmite B1 TV. Citeste si: Pasajul Unirii din Capitala, INCHIS din CAUZA PLOII Traficul este restrictionat pe banda 3 de circulatie, pe sensul de intrare in Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )