Libnet.ro
UNICEF

05:00

Atentat in sudul Thailandei, cel putin cinci morti si aproape 40 de raniti

Hotnews Hotnews,
Atentat in sudul Thailandei, cel putin cinci morti si aproape 40 de raniti

Cel putin cinci persoane au murit si aproape 40 au fost ranite vineri dupa explozia unei masini capcana intr-o piata din sudul extrem al Thailandei, unde o rebeliune separatista s-a soldat cu mii de morti in ultimii opt ani, au anuntat oficialii locali, citati de AFP. continuă pe Hotnews

Un alt atac-raspuns la filmul antiislam: Atentat sinucigas in Kabul soldat cu cel putin 12 morti

Cel putin 12 persoane au murit intr-un atentat sinucigas in apropierea capitalei afgane, Kabul, marti dimineata. Microbuzul, in care se aflau noua straini, a fost detonat se afla pe un drum care duce spre.

Cel putin 12 morti, printre care noua straini, intr-un atentat sinucigas comis la Kabul

Cel putin doisprezece oameni, printre care noua straini, au murit intr-un atentat sinucigas comis la Kabul, pe o sosea care duce spre aeroportul international, informeaza agentia AFP. Grupul insurgentilor.

Afganistan: Cel putin zece morti, printre care noua straini, intr-un atentat sinucigas ...

Cel putin zece oameni, printre care noua straini, au murit intr-un atentat sinucigas comis la Kabul, pe o sosea care duce spre aeroportul international, potrivit Mediafax. Citeste si: Armata siriana ar fi testat sisteme pentru arme chimice Potrivit sefului politiei din Kabul, a avut loc un atac asupra unui microbuz care transporta straini. O sursa din domeniul securitatii a afirmat ca un afgan ii insotea pe cei noua straini, care lucrau pentru o firma de securitate la aeroportul din .

Tragedie in Mexic: cel putin 26 de morti intr-un incendiu la o uzina de gaz.

Cel putin 26 de persoane au murit, marti, intr-un incendiu la o unitate de receptie si distributie a gazelor apartinand intreprinderii petroliere mexicane Pemex in apropiere de frontiera cu Statele Unite, a anuntat compania de stat, potrivit Agerpres. Din pacate, numarul de muncitori decedati in accidentul din aceasta dimineata la Tamaulipas a ajuns la 26, a declarat Pemex intr-un mesaj postat pe Twitter. Un bilant precedent al companiei era de cel putin 10 morti, aminteste AFP. Incendiul, .

Bilantul unui incendiu la o unitate de distributie de gaze din Mexic: Cel putin 26 de morti

O explozie la o unitate de receptie si distributie de gaze din nordul Mexicului a cauzat un incendiu, marti, in care si-au pierdut cel putin 26 de oameni. Incendiul de la compania petroliera Pemex, aflata in.

GRAV ACCIDENT pe DN1: 5 masini IMPLICATE, cel putin 5 persoane ranite.

Cinci masini au fost implicate, vineri dimineata, intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite, transmite B1 TV. Citeste si: Pasajul Unirii din Capitala, INCHIS din CAUZA PLOII Traficul este restrictionat pe banda 3 de circulatie, pe sensul de intrare in Bucuresti.

Carambol pe DN1: 5 masini au fost implicate, cel putin 5 persoane sunt ranite.

Cinci masini au fost implicate, vineri dimineata, intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite, transmite B1 TV. Accidentul care a avut loc pe DN1, la iesirea din Bucuresti, a implicat 5 persoane. Traficul este restrictionat pe banda 3 de circulatie, pe sensul de intrare in Bucuresti. In curs de actualizare.

Violente intre fortele de ordine si civili la un protest din Islamabad. Cel putin 11 persoane au fost ranite

UPDATE 17:19 Cel putin cinci politisti au fost loviti de catre pietre lansate de catre manifestanti, in timp ce in randul acestora se numara alte sase victime. Un medic de la un spital public din oras,.

Cel putin zece morti, printre care noua straini, intr-un atentat sinucigas comis la Kabul

Cel putin zece oameni, printre care noua straini, au murit intr-un atentat sinucigas comis la Kabul, pe o sosea care duce spre aeroportul international.

Microsoft a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari. Ce manevre fiscale a folosit compania

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat inaintea unei audieri la Washington. In raport se mentioneaza ca Microsoft s-a folosit de tranzactii cu subsidiare din Puerto Rico, Irlanda, Singapore si Bermuda pentru a scapa taxe de cel putin 6,5 miliarde de dolari, transmiteBloomberg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )