Libnet.ro
UNICEF

06:15

Alro a investit 100 mil. dolari pentru protectia mediului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alro a investit 100 mil. dolari pentru protectia mediului

Alro Slatina, unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu din Europa Centrala si de Est, a investit 100 mil. doalri in protectia mediului, potrivit unui comunicat de presa al companiei. continuă pe Wall-Street Ro

Alro Slatina a investit 100 milioane de dolari in protectia mediului

Producatorul de aluminiu Alro Slatina a implementat, in ultimii 10 ani, investitii de 500 milioane de dolari pentru cresterea eficientei companiei, dintre care 100 milioane de dolari au fost folositi pentru proiecte de protectia mediului, sustine un comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti.

Hewlett-Packard va plati peste 100 milioane dolari pentru a inchide un dosar de coruptie cu ramificatii in Polonia, Rusia si Mexic

Compania de IT Hewlett-Packard a ajuns la o intelegere cu autoritatile SUA si va plati in total 108 milioane dolari pentru a se inchide dosarul in care s-a dovedit ca sefi ai companiei au dat mita unor oficiali guvernamentali din Polonia, Rusia si Mexic pentru a obtine contracte in aceste tari, scrie The Guardian.

Citigroup va plati 1,13 miliarde dolari pentru despagubirea unor investitori in obligatiuni

Citigroup a acceptat plata a 1,13 miliarde de dolari pentru despagubirea unor investitori in obligatiuni garantate prin ipoteci, intre care Goldman Sachs si BlackRock, a treia mare banca din SUA intentionand sa inchida litigiile rezultate in urma crizei financiare, transmite Bloomberg.

Citi va plati 1,2 miliarde dolari pentru solutionarea amiabila a unor litigii

Citigroup Inc a declarat ca va plati 1,12 miliarde de dolari, bani gheata, pentru a solutiona amiabil cazuri privind valori mobiliare si alte litigii, suportand o cheltuiala de 100 de milioane de dolari in primul trimestru, potrivit Reuters.

Banca Romaneasca aloca 50 mil. euro pentru finantarea IMM

Banca Romaneasca a alocat 50 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor in cadrul programului guvernamental de sprijinire a acestor firme, prin care pot accesa linii de credit de maxim cinci milioane lei pentru capital de lucru, pe cel mult doi ani,.

Roche plateste 450 milioane dolari pentru IQuum

Grupul farmaceutic elvetian Roche Holding AG a cumparat compania IQuum Inc. din SUA, consolidandu-si astfel operatiunile din sectorul de diagnostic molecular. Roche va plati 275 de milioane de dolari in avans catre actionarii societatii americane si pana la 175 milioane de dolari in etape, in functie de evolutia unor produse.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )