Libnet.ro
UNICEF

18:46

Alstom a incheiat un contract de 755 de milioane de euro in Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alstom a incheiat un contract de 755 de milioane de euro in Marea Britanie

Alstom a incheiat un contract de 755 de milioane de euro in Marea Britanie, pentru reconditionarea si intretinerea trenurilor electrice operate de Avanti West Coast, iar contractul va contribui la crearea a 100 de noi locuri de munca, arata un comunicat, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie, ingrijorata ca nu s-ar putea apara singura in cazul unui razboi. Oficial: Suntem foarte dependenti de Statele Unite (FOTO)

Marea Britanie trebuie sa fie pregatita sa poarte razboi fara ajutorul Statelor Unite, a declarat secretarul pentru Aparare britanic, Ben Wallance, citat de BBC. El si-a sustinut afirmatia argumentand ca.

PENTRU EXTINDEREA ACCESULUI LA FINANTARE AL INTREPRINDERILOR MICRO SI MICI BT Microfinantare a luat 7 milioane euro de la EFSE

Fondul European pentru Europa de Sud-Est EFSE) a acordat companiei BT Microfinantare BT Mic), membra a Grupului Financiar Banca Transilvania, un al doilea imprumut in lei, echivalentul a 7 milioane de euro, in vederea extinderii accesului la finantare pentru intreprinderile micro si mici din tara, conform unui anunt al bancii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )