Libnet.ro
UNICEF

22:30

Alte doua noi decese raportate in ultimele ore. Bilantul total ajunge la 229

Adevărul Adevărul,
Alte doua noi decese raportate in ultimele ore. Bilantul total ajunge la 229

Alte doua noi decese au fost raportate de catre autoritati in ultimele ore, dupa ce in cursul diminetii zilei de joi au fost anuntate alte sapte noi decese. Bilantul total al deceselor a ajuns la 229. Ultimele decese sunt o femeie de 48 de ani din Vrancea si o alta femeie de 64 de ani din Bucuresti, ambele cu conditii medicale pre-existente. continuă pe Adevărul

Doua noi decese din cauza coronavirusului. Bilantul a crescut la 184 de cazuri

Autoritatile au anuntat doua noi decese cauzate de coronavirus, doi barbati din Neamt si Suceava.

inca 13 decese confirmate in ultimele ore. Bilantul total a ajuns la 197

BIlantul deceselor in randul persoanelor infectate cu noul coroanvirus a ajuns marti la 197 dupa ce in ultimele ore au fost confirmate 13 decese noi. Astfel, pe parcursul intregii zilei de astazi au fost confirmate nu mai putin de 21 de decese.

Alte doua noi decese in randul persoanelor infectate cu Covid19. Bilantul total a ajuns la 184

Autoritatile au anuntat marti alte doua decese in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus. Bilantul total al deceselor a ajuns la 184 dupa ce in cursul acestei dimineti au fost anuntate alte sase decese. Astfel, ultimele doua victime sunt doi barbati, de 69 de ani din Suceava ce suferea de diabet, si un alt barbat de doar 46 de ani, acesta fara comorbiditati identificate.

Treisprezece noi decese din cauza coronavirusului Bilantul urca la 197 8 dintre pacienti erau internati la Arad, iar decesele au fost raportate dupa cateva zile

Treisprezece noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate marti dupa-amiaza. Bilantul urca astfel in Romania la 197. Opt dintre pacienti erau internati la Spitalul Judetean din Arad, iar alti patru erau spitalizati la Suceava. Majoritatea celor spitalizati la Arad au murit in perioada 28-31 martie, iar autoritatile sustin ca pentru a elucida situatia infectiei din judetul Arad si a raportarilor intarziate la fata locului a fost trimisa o echipa de medici de la Timisoara.

Alte doua decese in randul pacientilor cu noul coronavirus. Dupa zece decese inregistrate miercuri, bilantul a ajuns la 207

Alte doua noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost inregistrate in ultimele ore. Doar miercuri au fost anuntate zece decese in total, ceea ce duce bilantul la nivelul tarii la 207. Ultimele doua persoane decedate sunt doi barbati de 67 si 63 de ani, din Hunedoara si Alba, ambii cu alte afectiuni cronice.

Coronavirus in Franta: Cel putin 10.869 de morti, 541 noi decese in ultimele 24 de ore

Epidemia de coronavirus a ucis 10. 869 de persoane in Franta, cu 541 noi decese in ultimele 24 de ore in spitale, a anuntat miercuri directorul general al Sanatatii, citat de AFP.

Alte sase noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 182

Autoritatile au anuntat, marti dimineata, alte sase noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor in Romania ajunge astfel la 182. Este vorba de doua femei, de 67 si 70 de ani, ambele cu afectiuni cronice, si de patru barbati cu varste de 60, 66, 94 si 55 de ani.

inca 7 decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 227

Sapte noi decese provocate de coronavirus au fost raportate pe teritoriul Romaniei. Bilantul mortilor, la nivel national, ajunge la 227, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Doua noi decese din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul ajunge la 248 de morti in Romania

Au fost inregistrate alte doua decese provocate de infectia cu coronavirus. Bilantul ajunge la 248 de morti in Romania.

Coronavirus in Marea Britanie: 786 noi decese in ultimele 24 de ore, peste 6.000 in total

Marea Britanie a inregistrat in ultimele 24 de ore 786 noi decese, cu un total care urca la peste 6. 000 de morti, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )