Libnet.ro
UNICEF

18:15

Alternative la Prima Casa. Topul celor mai ieftine credite imobiliare standard

Adevărul Adevărul,
Alternative la Prima Casa. Topul celor mai ieftine credite imobiliare standard

Chiar daca luni, 10 octombrie, plafonul suplimentat alocat programului Prima Casa de catre Ministerul Finantelor Publice a fost pus la dispozitia finantatorilor, existau banci care nu mai acceptau dosare inca de la sfarsitul saptamanii trecute. in aceste conditii, creditul imobiliar standard devine o alternativa de luat in calcul. continuă pe Adevărul

Topul celor mai mari salarii incasate de cetateni non-UE: un fotbalist, un geolog si mai multi manageri ocupa clasamentul

Trei americani si un canadian castiga cele mai mari salarii obtinute in Romania de cetateni din afara granitelor Uniunii Europene, incasand fiecare aproximativ 36. 500 de euro pe luna in 2015. wall-street. ro iti prezinta topul celor mai mari salarii obtinute in tara noastra de cetateni non-UE, potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii.

Topul celor mai bine platiti prezentatori TV din lume: cinci femei se numara printre primele zece locuri

Forbes a publicat topul celor mai bine platiti prezentatori de televiziune, locul fruntas fiind ocupat de Dr. Phil McGraw.

Dezvaluiri despre rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, unde Kovesi si-a dat doctoratul: Marilen Pirtea este in topul celor mai bogati rectori din tara si are legaturi cu politica

Dezvaluiri socante despre rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, acolo unde sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si-a dat celebrul doctorat acuzat de plagiat. Marilen Pirtea este in topul celor mai.

Topul Forbes dedicat celor mai bogate vedete care nu mai sunt in viata: cine este regretatul artist cu cea mai mare sumacastigata vreodata intr-un an

Cantaretul britanic David Bowie si cantaretul american Prince reprezinta cele mai recente intrari in topul Forbes dedicat celor mai bogate vedete care nu mai sunt in viata, in fruntea caruia s-a clasat inca o data megastarul american Michael Jackson, scrie BBC.

Efectul legii darii in plata: Ratele la dezvoltator, preferate de clienti in detrimentul programului Prima casa

Dupa scandalul dintre banci si stat privind Legea Darii in plata si programul Prima Casa, clientii au recurs la ratele direct la dezvoltator. Potrivit datelor companiei de consultanta imobiliara.

MFP distribuie finantatorilor plafonul suplimentar pentru programul Prima Casa

Plafonul suplimentar de 500 de milioane de lei alocat programului Prima Casa va fi pus la dispozitia finantatorilor incepand de astazi, a anuntat Ministerul Finantelor Publice MFP), intr-un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )