Libnet.ro
UNICEF

14:31

Dezvaluiri despre rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, unde Kovesi si-a dat doctoratul: Marilen Pirtea este in topul celor mai bogati rectori din tara si are legaturi cu politica

B1 B1,
Dezvaluiri despre rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, unde Kovesi si-a dat doctoratul: Marilen Pirtea este in topul celor mai bogati rectori din tara si are legaturi cu politica

Dezvaluiri socante despre rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, acolo unde sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si-a dat celebrul doctorat acuzat de plagiat. Marilen Pirtea este in topul celor mai. continuă pe B1

Ce spune raportul primei comisii a Universitatii de Vest din Timisoara care a analizat teza de doctorat a Codrutei Kovesi

Reprezentantii Universitatii de Vest din Timisoara au trimis ziarului Adevarul constatarile din 2012 ale membrilor Comisiei pentru analiza sesizarii privind acordarea titlului de doctor Laurei Codruta Kovesi.

Analiza Universitatii de Vest din Timisoara are rol consultativ. Doctoratul lui Kovesi, bomba cu explozie intarziata

Verdictul in cazul sefei DNA poate veni in cel mult 50 de zile. Teza de doctorat va fi analizata de CNATDCU, singurul organism abilitat sa stabileasca daca procurorul-sef al DNA a plagiat sau nu.

Tom Hanks, dezvaluiri despre mariajul de 28 de ani cu Rita Wilson: inca nu imi vine sa cred ca am fost colegi de liceu si nu aveam curajul sa-i vorbesc

Actorul american Tom Hanks a vorbit despre relatia speciala pe care o are cu sotia sa, actrita Rita Wilson, de care era indragostit inca din liceu. Sunt casatoriti de 28 de ani si au trecut printr-o perioada extrem de grea, atunci cand actrita a fost diagnosticata cu cancer de san, in 2015.

O fata de 15 ani a disparut dintr-un spital din Timisoara (VIDEO)

Alerta in Timisoara dupa ce o fata de 15 ani a disparut fara urma dintr-un spital. Adolescenta era internata de cateva zile si a profitat de un moment in care nimeni nu era in preajma s.

FOTO-VIDEO REPORTAJ KASOTC, baza militara din Iordania unde vin sa se antreneze fortele speciale din intreaga lume

La nord de Amman, capitala Iordaniei, intr-o baza militara construita pe locul unei foste cariere de piatra si care se intinde pe o suprafata comparabila cu cea a unui oras, an de an vin mii de militari din cadrul fortelor speciale din intreaga lume si se antreneaza intr-una dintre cele mai moderne baze gandite special pentru instruirea trupelor de elita - de la cladiri in care se trage cu munitie reala, la zone urbane, poligoane si zone destinate explozibilelor, pana la piste pentru manevre auto si un avion intreg transformat in zona de exercitii. HotNews. ro a fost in baza KASOTC din Iordania si a vazut cum se antreneaza trupele speciale din zona, militarii NATO veniti la pregatire si soldatii irakieni care se pregatesc acolo pentru luptele impotriva ISIS.

VIDEO Satul multinational din Romania, unde zeci de straini si-au cumparat case: Am o viata mult mai buna aici decat in Germania!

Zeci de straini din Germania, Franta, Olanda, Italia sau Statele Unite au lasat in urma tarile in care s-au nascut pentru a-si duce traiul in Romania.

Despre impozitul specific aplicabil din 2017. Prezentare, exemple si observatii

Recent Presedintele a promulgat legea privind impozitul specific Legea 170/2016) ce se va aplica de la 1 ianuarie 2017 pentru anumite categorii de activitati economice incadrate in cateva coduri CAEN precizate chiar in primul articol al legii. De retinut ca nu se aplica acest impozit specific daca societatea respectiva nu are in obiectul principal si nici in secundar niciunul din codurile CAEN de la art 1 vezi mai jos). Simpla existenta a acestor coduri in actul constitutiv al firmei nu este de ajuns pentru aplicarea acestui impozit.

ştiri de la B1

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2209 seconds )