Libnet.ro
UNICEF

18:00

Centrul Vechi - cea mai importanta atractie a Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Centrul Vechi - cea mai importanta atractie a Capitalei

Centrul Vechi este considerata, de romani, cea mai importanta atractie a Capitalei, arata un studiu realizat in primavara acestui an de grupul de restaurante City Grill, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU Centrul Vechi al Capitalei, principala atractie pentru bucuresteni

Centrul Vechi al Capitalei este considerat ca fiind cea mai importanta atractie a Bucurestiului de catre romani, asa cum arata un studiu realizat in primavara acestui an de grupul de restaurante City Grill. Peste 80% dintre respondentii studiului au concluzionat ca Centrul Vechi este principalul loc de iesit in oras in Bucuresti si destinatia pe care o aleg atunci cand iti inviti prietenii din strainatate.

VIDEO Cea mai detaliata harta a satelitului Triton al lui Neptun, obtinuta cu imagini vechi de 25 de ani

Un cercetator a creat cea mai detaliata harta globala in culori a lui Triton, cel mai mare dintre satelitii planetei Neptun, folosind imagini obtinute in urma cu 25 de ani de sonda spatiala americana Voyager 2, informeaza space. com.

Cea mai scumpa sticla de sampanie contine foite de aur si este decorata cu diamante. Pretul este AMETITOR!

Cea mai scumpa sticla de sampanie din lume, care apartine marcii italiene LOro di Bacco, contine foite de aur de 24 de karate in interior si este decorata cu diamante. Pretul sau este unul exorbitant: nici.

7,3 milioane de tone productie la grau in 2014. Rapita cea mai buna recolta din istoria Romaniei

Productia de grau din acest an este estimata la 7,3 milioane de tone, iar la rapita recolta este cea mai buna din istoria acestei culturi in Romania, anunta ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Alianta surpriza: Xiaomi e partener pentru Ouya, cea mai populara consola video cu Android

Xiaomi este unul dintre producatorii surpriza din China, iar Ouya unul dintre proiectele memorabile finantate pe Internet. Acum, cele doua companii sunt partenere si vor sa cucereasca piata chineza. Ouya este un gadget finantat prin crowdfunding pe Kickstarter si cea mai reusita portare a Android pe o consola video. Xiaomi este o companie care vinde zeci de mii de dispozitive cu Android in zeci de secunde in China. Ambele au inceput un parteneriat acum, dupa cum informeaza Slashgear, care presupune [].

Dacia 1.300, cea mai admirata masina la expozitia Fabricat in Romania

Dacia 1. 300 a fost cea mai admirata masina astazi, la expozitia Fabricat in Romania. Evenimentul a fost organizat de Retromobil Club Romania cu ocazia aniversarii a 45 de ani de la lansarea automobilului DACIA.

Cea mai noua generatie a sistemului de operare Windows va fi prezentata public pe 30 septembrie, scrie presa americana

Microsoft va prezenta pe 30 septembrie in premiera mondiala cea mai noua generatie a sistemului de operare Windows, scrie site-ul The Verge, citand surse bine informate. La eveniment presa va putea vedea sistemul cu nume de cod Threshold care se va regasi cateva luni mai tarziu in piata sub numele Windows 9.

Cea mai prestigioasa institutie de invatamant din Craiova, premiata la Oxford

Colegiul National Carol I a fost fondat in anul 1826 si este unul dintre cele mai vechi si prestigioase institutii de invatamant din Craiova.

QNAP Turbo NAS TS-251 Cea mai versatila solutie de stocare [REVIEW]

QNAP este o companie specializata pe solutii de stocare externe, si un nume destul de cunoscut pentru cei care lucreaza in domeniul IT, pentru o companie, sau pentru profesionisti. Pana de curand NAS-ul nu a fost privit ca un dispozitiv pe care o persoana si l-ar achizitiona pentru acasa. NAS vine de la Network Attached Storage, si implica existenta unui procesor dedicat, si a unei interfete grafice dedicate, pentru clasicul HDD Extern. Spre deosebire de un HDD Extern, un NAS [].

Typo 2 cea mai buna tastatura fizica de iPhone, interzisa de BlackBerry

Posesorii de iPhone care visau la o tastatura fizica ce se poate compara cu cea de pe BlackBerry mai trebuie sa astepte, pentru ca Typo 2, inventia lui Ryan Seacrest, a fost eliminata de pe piata iar de catre compania canadiana, ca urmare a unui proces. Prima varianta a tastaturii lui Seacrest era o copie a tastaturii de BlackBerry Bold si Curve, cea care a facut istorie printre pasionatii de telefoane mobile. Typo 2 se voia un redesign, dar a [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )