Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ambasadorul american, atac dur la parlamentarilor: Legea offshore incalca toate principiile transparentei si negocierii

B1 B1,
Ambasadorul american, atac dur la parlamentarilor: Legea offshore incalca toate principiile transparentei si negocierii

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a criticat in termeni foarte duri Parlamentul pentru felul in care a fost adoptata legea offshore privind exploatare gazelor naturale din Marea. continuă pe B1

Hans Klemm: Legea offshore a fost adoptata cu ncalcarea principiilor transparentei si negocierii. Este ndoielnic

Ambasadorul american Hans Klemm a criticat sambata modul in care Parlamentul a adoptat Legea offshore, care reglementeaza exploatarea gazelor din Marea Neagra, el spunand ca au fost incalcate toate principiile transparentei si negocierii si ca este indoielnic, transmitenews. ro.

EY Romania: Eliminarea creditului fiscal din Legea offshore pune piedici in continuarea investitiilor

Eliminarea creditului fiscal din Legea offshore pune anumite piedici in continuarea discutiilor si luarea unei decizii pentru continuarea investitiilor in proiecte pentru exploatarea gazelor naturale din perimetre offshore, considera liderul departamentului de asistenta fiscala si juridica din cadrul EY Romania, Alex Milcev.

Sesiunea extraordinara a Parlamentului ar urma sa se incheie joi. Codul penal, Codul administrativ si Legea offshore, printre proiectele adoptate

Sesiunea extraordinara a Parlamentului - care a inceput in 2 iulie - ar urma sa se incheie joi. inca din primele zile ale sesiunii, parlamentarii au adoptat modificarile asupra Codului penal, Codul administrativ, care prevede, printre altele, pensii speciale pentru alesii locali si Legea offshore, care reglementeaza exploatarea gazelor din Marea Neagra.

Marian Godina, atac dur la un deputat PNL: Veti fi responsabil de multe morti pe strazile din Romania!

Celebrul politist Marian Godina a lansat un atac extrem de dur la adresa deputatul liberal Florin Roman, suparat ca acesta a avut un rol foarte important in modificarea codului rutier in asa fel incat toate.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )