Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ambasadorul grec in Rio de Janeiro, ucis la comanda sotiei sale, de un politist brazilian

Adevărul Adevărul,
Ambasadorul grec in Rio de Janeiro, ucis la comanda sotiei sale, de un politist brazilian

Autoritatile braziliene au anuntat ca un politist din Rio de Janeiro a recunoscut ca l-a ucis pe ambasadorul grec Kyriakos Amiridis. Anchetatorii sustin ca sotia ambasadorului elen i-a cerut politistului cu care avea o relatie extramaritala sa-l ucida pe diplomat in timp ce vizitau impreuna o suburbie saraca si periculoasa din metropola Rio de Janeiro, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Ambasadorul grec in Rio de Janeiro, ucis la comanda sotiei sale de un politist brazilian

Autoritatile braziliene au anuntat ca un politist din Rio de Janeiro a recunoscut ca l-a ucis pe ambasadorul grec Kyriakos Amiridis. Anchetatorii sustin ca sotia ambasadorului elen i-a cerut politistului cu care avea o relatie extramaritala sa-l ucida pe diplomat in timp ce vizitau impreuna o suburbie saraca si periculoasa din metropola Rio de Janeiro, transmite Reuters.

Un politist din Rio de Janeiro a recunoscut ca l-a ucis pe ambasadorul grec in Brazilia

UPDATE:Un politist din Rio de Janeiro a recunoscut ca l-a ucis pe ambasadorul grec Kyriakos Amiridis, potrivit unui anunt al autoritatilor braziliene, informeaza News. ro. Este vorba despre Sergio Moreira, ic.

Ambasadorul grec in Brazilia este DE NEGASIT de trei zile: Autoritatile nu au comentat informatia

Ambasadorul grec in Brazilia este de negasit de trei zile, a anuntat joi Politia statului Rio de Janeiro, citata de Reuters, informeaza News. ro. Potrivit fortelor de ordine, Kyriakos Amiridis a fost.

Ambasadorul grec in Brazilia lipseste de trei zile

Ambasadorul grec in Brazilia, Kyriakos Amiridis, lipseste de trei zile, a anuntat joi Politia statului Rio de Janeiro, citata de Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )