Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Evaziunea fiscala este atat de raspandita in Romania incat depaseste bugetul statului

B1 B1,
Ambasadorul SUA la Bucuresti: Evaziunea fiscala este atat de raspandita in Romania incat depaseste bugetul statului

Evaziunea fiscala este atat de raspandita in Romania incat depaseste bugetul statului. Afirmatia a fost facuta de ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, care a remarcat si faptul ca in Romania. continuă pe B1

Gitenstein: in Romania, evaziunea fiscala depaseste bugetul statului.

Evaziunea fiscala este atat de prevalenta in Romania incat depaseste bugetul statului, trei milioane de romani din economia gri neplatind taxe, a declarat ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, potrivit NewsIn, informeaza Realitatea. net. Romania, ca si alte economii postcomuniste, este ca o piramida inversata. Aveti trei milioane de angajati in sectorul privat care platesc impozite, care sustin 15 milioane de romani. Sunt trei milioane de romani in economia gri care nu platesc taxe.

Ambasadorul SUA: Evaziunea fiscala din Romania poate depasi bugetul de stat. Economia romaneasca este ca o piramida inversata

Ambasadorul SUA Mark Gitenstein a declarat, joi, ca evaziunea fiscala din Romania este atat de larg raspandita, incat nivelul acesteia poate depasi valoarea bugetului de stat, transmite Mediafax. De asemenea, Gitenstein a aratat ca a inteles ca economia Romaniei este ca o piramida inversata, in care trei milioane de angajati in sectorul privat care platesc taxe si impozite sustin celelalte 15 milioane de romani sau pe cei trei milioane de romani care muncesc in economia gri si care nu platesc niciun fel de taxe.

Mark Gitenstein: Evaziunea fiscala din Romania poate depasi bugetul de stat. Economia este ca o piramida inversata

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat, joi, ca evaziunea fiscala din Romania este atat de larg raspandita, incat nivelul acesteia poate depasi valoarea bugetului de stat, scrie Mediafax. Evaziunea.

Ambasadorul SUA: Romania are nevoie de 10 miliarde de dolari investitii in infrastructura ...

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat ca Romania are nevoie de 10 miliarde dolari investitii in infrastructura energetica pentru a redeveni un releu energetic al Europei, insa investitorii straini nu vor acorda acest capital companiilor de stat ineficiente din sector, potrivit Mediafax. Romania ar putea redeveni releul energetic al Europei, creand astfel mii de locuri de munca, daca ar atrage 10 miliarde de dolari pentru a reconstrui infrastructura energetica. Dar investitorii .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )