Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Romania a inceput sa fie recunoscuta la nivel international, si in special in regiune, drept modelul de urmat in lupta anticoruptie

Hotnews Hotnews,
 Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Romania a inceput sa fie recunoscuta la nivel international, si in special in regiune, drept modelul de urmat in lupta anticoruptie

Activitatea din ultimii ani a DNA, a instantelor romanesti a fost incununata de succes, intr-o asemenea masura incat Romania a inceput sa fie recunoscuta la nivel international, si in special in aceasta regiune a Europei, drept modelul de urmat in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei dusa de procurori si judecatori, a declarat ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, intr-un discurs sustinut, miercuri, la SNSPA, in cadrul unui eveniment organizat cu prilejul Zilei Internationale a Luptei impotriva Coruptiei. continuă pe Hotnews

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Romania, modelul de urmat in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei

Ambasadorul Statelor Unite in Romania, Hans Klemm, a vorbit, miercuri, la un eveniment organizat cu prilejul Zilei Internationale de Lupta impotriva Coruptiei, despre succesul remarcabil al Romaniei in lupta anticoruptie si a precizat ca lupta dusa de procurori si judecatori face ca Romania sa fie recunoscuta, la nivel international, drept un model de urmat.

Romania incepe sa fie recunoscuta, mai ales in regiune, ca model in lupta anticoruptie

Romania incepe sa fie recunoscuta la nivel international si mai ales in aceasta zona a Europei ca model in lupta anticoruptie, a declarat astazi ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans G. Klemm, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Hans Klemm: Parteneriatul solid dintre Romania si SUA, fundatia pentru abilitatea comuna de a asigura securitate

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm,a declarat, marti, in deschiderea intalnirii cu membrii Comisiei pentru politica externa a Camerei Deputatilor, ca parteneriatul solid care exista intre Romania si SUA este fundatia si argumentul pentru abilitatea comuna de a asigura securitate, democratie si prosperitate atat pentru SUA, cat si pentru Romania, potrivit Agerpres.

Ambasadorul Hans Klemm: Sunt ingrozit de atacurile teroriste din ultimul timp, avem nevoie de investitii in servicii/ Am fost foarte dezamagit sa-l vad pe Serghei Nariskin la Bucuresti

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm s-a declarat duminica ingrozit de atacurile teroriste din Paris, Londra, San Bernardino, Beirut, subliniind ca sunt necesare investitii substantiale in dezvoltarea activitatii serviciilor de informatii si in schimbul de informatii. Totodata, ambasadorul adeclarat pentru Mediafax ca a fost dezamagit de prezenta presedintelui Dumei de Stat la Bucuresti, adaugand ca nu este prima data cand apare pe scena mondiala.

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Sunt necesare investitii foarte mari, pentru dezvoltarea serviciilor de informatii

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm a vorbit, duminica, despre necesitatea unor investitii substantiale, pentru a dezvolta activitatea serviciilor de informatii si schimbul de informatii, in contextul atacurilor teroriste din Paris, Londra, San Bernardino si Beirut.

Parteneriatul strategic, solid si extrem de necesar in regiune

Parteneriatul strategic dintre Romania si SUA ramane foarte solid, extrem de necesar intr-o perioada nesigura, imprevizibila, intr-o regiune care se confrunta cu amenintari, a declarat astazi ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, dupa inalnirea cu membrii Comisiei pentru politica externa din Camera Deputatilor, informeaza surse din presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )