Libnet.ro
UNICEF

15:15

Amenda de 1 miliard de lei vechi pentru Acasa TV! PRO TV si Antena 1 isi intrerup emisia pentru 10 minute!

ADPM ADPM,
Amenda de 1 miliard de lei vechi pentru Acasa TV! PRO TV si Antena 1 isi intrerup emisia pentru 10 minute!

Scandalurile condimentate cu multe injuraturi aruncate in direct costa scump posturile TV Antena 1, ProTV si Acasa. CNA a decis intreruperea emisiei in intervalul orar 19:00-19:10 pentru PRO TV si Antena 1 si o amenda de 1 miliard de lei vechi pentru Acasa TV. In urma contestatiei, postul de televiziune Kanal D a scapat de sanctiune! Continue reading . continuă pe ADPM

UPDATE CNA: Sanctiunea de intrerupere timp de 10 minute a emisiei Acasa TV, schimbata in amenda de 100.000 lei. Intreruperea emisiei ramane valabila pentru Pro TV, Kanal D si Antena 1. Antena 1: Vom contesta in instanta decizia CNA

Membrii Consiliului National al Audiovizualului CNA) au revenit joi asupra sanctiunii adoptate marti de a suspenda timp de 10 minute emisia postului Acasa TV si au mentinut decizia pentru PRO TV, Kanal D si Antena 1. UPDATE Antena 1 anunta, intr-un comunicat de presa, ca va contesta in instanta decizia CNA de a obliga postul sa difuzeze timp de zece minute, sonor si vizual, in prime-time, doar textul deciziei de sanctionare. Televiziunea trustului intact afirma ca CNA este culpabil de incalcarea statutului sau de garant al interesului public. Vezi in articol comunicatul Antena 1.

VIDEO Pro TV, Acasa TV, Antena 1 si Kanal D, sanctionate cu iNTRERUPEREA EMISIEI. ...

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a sanctionat, luni, patru televiziuni din Romania cu incetarea emisiei pentru 10 minute in prime time, potrivit Realitatea TV. Decizia CNA vine ca urmare a difuzarii, de catre cele trei televiziuni, a unor materiale cu Marioara Zavoranu si Corneliu Vadim Tudor care isi adresau cuvinte jignitoare. ANTENA 1, Acasa TV, PRO TV si KANAL D isi opresc emisia miercuri, pentru 10 minute, incepand cu ora 19:00. Urmareste mai jos fragmentele din emisiunile .

Pro TV, Antena 1, Kanal D si Acasa TV, obligate sa isi intrerupa emisia timp de 10 minute

Pro TV, Antena 1, Kanal D si Acasa TV au fost sanctionate de CNA cu obligatia de a difuza, timp de 10 minute, sonor si vizual, in intervalul orar 19. 10, numai textul deciziei de sanctionare emise de CNA.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )