Libnet.ro
UNICEF

16:30

Amendament pentru Legea Minelor: Statul are drept de preemtiune asupra productiei rezultate din exploatarea resurselor

Adevărul Adevărul,
Amendament pentru Legea Minelor: Statul are drept de preemtiune asupra productiei rezultate din exploatarea resurselor

Un amendament care prevede dreptul de preemtiune pentru stat asupra productiei rezultate din exploatarea resurselor naturale a fost adoptat luni de Comisiile de Industrii si Administratie din Camera in cadrul Legii Minelor, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

UPDATE Legea minelor a trecut de comisii, in forma convenita in USL

Comisiile de Industrii si de Administratie din Camera Deputatilor au dezbatut, luni, Legea minelor, respinsa anterior de Senat. Reprezentantii PDL au cerut amanarea discutiilor, pe motiv ca se doreste adoptarea rapida a actului normativ, pentru a intra marti in plen.

Legea minelor, marti, pe masa deputatilor.

Legea minelor, care prevede ca in exploatarile din Romania nu pot fi folosite tehnologii care afecteaza mediu, se va aplica si proiectului Rosia Montana, a explicat seful Comisiei de Industrii, conform Mediafax. Legea va intra marti la votul final al Camerei Deputatilor, care este for decizional. Presedintele Comisiei de Industrii din Camera, Iulian Iancu, a facut aceste precizari dupa ce Legea minelor a fost adoptata de Comisiile reunite de Industrii si Administratie din Camera. Iancu a .

Iulian Iancu: Legea minelor se va aplica inclusiv proiectului minier Rosia Montana

Legea minelor se va aplica inclusiv proiectului Rosia Montana, potrivit presedintelui Comisiei de Industrii din Camera, Iulian Iancu.

Legea minelor, care va intra marti la votul final al deputatilor, se va aplica si proiectului Rosia Montana

Legea minelor, care va intra marti la votul final al Camerei Deputatilor, se va aplica inclusiv proiectuluiRosia Montana, a anuntat presedintele Comisiei de Industrii dinCamera, Iulian Iancu. Dupa ce .

ZECI de persoane au protestat fata de lipsa normelor de aplicare pentru legea cainilor fara stapan

Peste 30 de persoane au protestat, sambata, timp de doua ore, in Piata Victoriei, fata de lipsa normelor de aplicare pentru legea cainilor fara stapan, la manifestatie fiind prezenti si parintii lui.

Greenpeace a dat buzna in curtea Parlamentului. Rezultat: 47 de activisti - amendati, Legea Minelor - aviz pozitiv

Peste 40 de activisti ai asociatiei Greenpeace, veniti in Romania din zece tari, au escaladat, luni dimineata, gardul Palatului Parlamentului pentru a sapa in mod simbolic dupa aur, in semn de protest fata de exploatarea cu cianuri. Activistii au fost dusi pe rand la sectiile de Politie si amendati. in acest timp, forma adusa la zi a Legii Minelor a trecut de comisii.

Legea minelor, dezbatuta de comisiile Camerei. PDL cere amanarea discutiilor

Comisiile de Industrii si de Administratie din Camera Deputatilor au inceput, luni, dezbaterea Legii minelor, respinsa de Senat. Reprezentantii PDL au cerut amanarea discutiilor, pe motiv ca se doreste adoptarea rapida a actului normativ, pentru a intra marti in plen.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )