Libnet.ro
UNICEF

20:30

Amenintare cu atac terorist in Franta: un tanar a fost arestat dupa ce a anuntat pe Facebook ca planieste un atentat

Adevărul Adevărul,
Amenintare cu atac terorist in Franta: un tanar a fost arestat dupa ce a anuntat pe Facebook ca planieste un atentat

Un adolescent francez a fost retinut marti, in orasul Strasbourg, dupa ce a amenintat pe un site de socializare ca va comite un atac terorist, informeaza site-ul cotidianului Le Figaro. continuă pe Adevărul

Adolescent francez, retinut dupa ce a amenintat cu un atac terorist

Autoritatile franceze au retinut, marti, in Strasbourg, un adolescent francez care a amenintat pe un site de socializare ca va comite un atac terorist.

Un parlamentar indian a fost arestat sub acuzatia ca si-a violat menajera in varsta de 14 ani

Un politician indian a fost arestat si pus sub acuzare dupa ce si-a violat menajera in varsta de 14 ani, anunta Reuters, care noteaza ca decizia vine dupa o luna de investigatii si proteste publice ale tinerilor fata de lipsa de actiune a autoritatilor. Gopi Nath Das a fost acuzat de viol de tanara sa menajera in septembrie anul trecut. El a fost arestat duminica, dupa ce politia l-a cautat la trei resedinte. Politicianul a sustinut tot timpul ca acuzatiile impotriva sa nu sunt adevarate si ca ar fi vorba despre o conspiratie politica menita sa il scoata din joc la alegerile de anul viitor.

Fratele lui Lionel Messi a fost arestat

Matias Messi, fratele lui Lionel Messi, a fost arestat la Rosario Argentina) pentru port ilegal de arma, informeaza jurnalistii de la Marca. com.

Fratele lui Messi a fost arestat in Argentina. Ce au descoperit politistii asupra sa

Matias Messi, fratele celebrului fotbalist Lionel Messi, a fost arestat la Rosario, Argentina, pentru port ilegal de arma. Fratele jucatorului de la FC Barcelona se afla la al doilea incident de acest gen.

Traficul in tunelul de sub Canalul Manecii a fost reluat, dupa ce a fost blocat de imigranti

Traficul in tunelul de sub Canalul Manecii a fost reluat sambata la ora 08,05 06,05 GMT) dupa ce acesta fusese intrerupt pe parcursul noptii ca urmare a patrunderii in zona din partea franceza, in apropiere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )