Libnet.ro
UNICEF

17:45

Amenzi mai mari pentru proprietarii de caini care ii plimba fara botnita, dupa ce un Rottweiler a muscat cinci persoane la Straseni

Adevărul Adevărul,
Amenzi mai mari pentru proprietarii de caini care ii plimba fara botnita, dupa ce un Rottweiler a muscat cinci persoane la Straseni

Premierul Pavel Filip i-a cerut ministrului de Interne, Alexandru Jizdan, sa prezinte propuneri de inasprire a sanctiunilor pentru proprietarii care nu respecta conditiile stabilite pentru intretinerea si plimbarea cainilor, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Raiffeisen Bank, dobanzi mai mari la depozitele in lei

Raiffeisen Bank ofera dobanzi mai mari clientilor de casa care isi incaseaza lunar salariul sau pensia intr-un cont deschis la Raiffeisen Bank), dar si celor care utilizeaza canalele digitale, Raiffeisen Online si Smart Mobile.

BCE va evalua cele mai mari sase banci din Bulgaria

Banca Centrala Europeana BCE) va derula din aceasta luna o evaluare cuprinzatoare a calitatii activelor, dar si teste de stres in randul celor mai mari sase creditori din Bulgaria, in conditiile in care autoritatile de la Sofia intentioneaza sa adere la zona euro, a anuntat Banca Nationala a Bulgariei, transmite Reuters.

Raportul MCV: Dupa noiembrie 2017, a devenit din ce n ce mai dificil pentru Consiliul Superior al Magistraturii sa vorbeasca ntr-un singur glas si sa articuleze un punct de vedere motivat asupra schimbarilor care ar putea afecta independenta justitiei

Comisia Europeana noteaza in Raportul tehnic pentru MCV ca dupa noiembrie 2017, ca urmare a discutiilor din Parlamentul Romaniei privind legile justitiei, a devenit din ce in ce mai dificil pentru Consiliul Superior al Magistraturii CSM) sa vorbeasca intr-un singur glas si sa articuleze, in numele instantelor si parchetelor, un punct de vedere motivat asupra schimbarilor care ar putea afecta independenta justitiei. in dezbaterile care au dus la adoptarea legilor justitiei modificate, in decembrie 2017, asociatiile de magistrati au constatat ca nu a fost clar daca membrii CSM prezenti la dezbateri au aparat o pozitie comuna a Consiliului sau numai propriile opinii, mai spune CE in raport. De asemenea, CSM este criticat pentru ca nu a profitat de ocazia de a face o evaluare a impactului modificarilor legilor, in special a schimbarilor cu un impact major asupra conducerii, cum ar fi modificarile privind pensionarea anticipata si intrarea in profesie.

Daniel Ghita l-a renegat pe Ciprian Sora: Un tradator si turnator. Nu mai exista pentru mine

Daniel Ghita e foc si para pe varul sau, Ciprian Sora. Luptatorul roman in varsta de 37 de ani a intrerupt de ani buni orice legatura cu Sora, pe care l-a atacat dur intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook. Ala nu imi este var sau familie. Din 2012 nu mai exista pentru mine si asa o sa ramana pentru toata viata, a scris Daniel Ghita.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Vesti TERIBILE pentru proprietarii a trei milioane de autoturisme din Romania... Cat mai pot circula!

Era automobilelor pe motorina sta sa apuna. in urma megascandalului Dieselgate, legat de trucarea testelor privind emisiile poluante, tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impu.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Vesti TERIBILE pentru proprietarii a trei milioane de autoturisme din Romania... Cat mai pot circula!

Era automobilelor pe motorina sta sa apuna. in urma megascandalului Dieselgate, legat de trucarea testelor privind emisiile poluante, tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impu.

Lupta in trei pentru postul de sef al Politiei Municipale. Cine este candidatul cu cele mai mari sanse

Doi din cei cinci inscrisi in concurs nu s-au prezentat in sala de examen. Printre ei, actualul desemnat la sefia Politiei Municipale, care bate in retragere pentru a doua oara.

Romanii cu bani isi iau vacante cu multa vreme inainte, ca sa obtina reduceri cat mai mari

Mai mult de 80% dintre cei care cumpara vacante pe litoral cu multa vreme inainte, pentru a putea beneficia de discounturi, sunt oameni cu venituri peste medie, in general proprietari de firme sau manageri, potrivit unui studiu al agentiei.

Cele mai mari greseli pe care le fac multe femei de peste 30 de ani

Pentru multe femei, trecerea pragului de 30 de ani inseamna adevarata intrare in viata de adult. Aceasta este varsta la care cele mai multe dintre ele au o cariera implinita, sunt independente financiar, isi.

Avarierea singurului portavion rusesc, Amiralul Kuznetov, nu este singura veste proasta pentru marina rusa. Scufundarea docului plutitor ar putea crea probleme si mai mari

Avarierea singurului portavion rusesc, Amiralul Kuznetov, nu este singura veste proasta pentru Marina Rusiei - docul de reparatie zace acumpe fundul golfului Kola si este singurul suficient de mare pentru a fi folosit la repararea batranei nave din epoca URSS, scrie Radio Europa Libera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )