Libnet.ro
UNICEF

09:16

BCE va evalua cele mai mari sase banci din Bulgaria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCE va evalua cele mai mari sase banci din Bulgaria

Banca Centrala Europeana BCE) va derula din aceasta luna o evaluare cuprinzatoare a calitatii activelor, dar si teste de stres in randul celor mai mari sase creditori din Bulgaria, in conditiile in care autoritatile de la Sofia intentioneaza sa adere la zona euro, a anuntat Banca Nationala a Bulgariei, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai mari greseli pe care le fac multe femei de peste 30 de ani

Pentru multe femei, trecerea pragului de 30 de ani inseamna adevarata intrare in viata de adult. Aceasta este varsta la care cele mai multe dintre ele au o cariera implinita, sunt independente financiar, isi.

Lupta in trei pentru postul de sef al Politiei Municipale. Cine este candidatul cu cele mai mari sanse

Doi din cei cinci inscrisi in concurs nu s-au prezentat in sala de examen. Printre ei, actualul desemnat la sefia Politiei Municipale, care bate in retragere pentru a doua oara.

Una dintre cele mai mari asociatii de vanatori din Romania, in centrul unui scandal. Conducerea este acuzata ca functioneaza ilegal de doi ani

Un membru al AJVPS acuza conducerea ca functioneaza ilegal de 2 ani si da dovada de lipsa de transparenta in ceea ce priveste cheltuirea banilor.

Topul salariilor, pe judete: Cine sunt cel mai bine platiti angajati din Romania

Salariul este principalul criteriu in functie de care romanii isi aleg cariera, angajatorul si chiar orasul in care vor sa locuiasca si sa lucreze. Bucurestiul ofera cele mai mari salarii, urmat de Cluj si Timis. La nivel de industrii, cele mai mari.

Cele mai bune 10 filme din istoria cinematografiei: topul Sight Sound

Odata la 10 ani, revista britanica Sight Sound publica un top al celor mai bune filme ale tuturor timpurilor. Ierarhizarea se face in functie de voturile a sute de persoane din lumea filmului, critici si regizori deopotriva.

Raiffeisen Bank, dobanzi mai mari la depozitele in lei

Raiffeisen Bank ofera dobanzi mai mari clientilor de casa care isi incaseaza lunar salariul sau pensia intr-un cont deschis la Raiffeisen Bank), dar si celor care utilizeaza canalele digitale, Raiffeisen Online si Smart Mobile.

ALERTA METEO: Sase judete din tara sunt sub cod galben de ceata si burnita

Sase judete din zona Moldovei si din sudul tarii sunt sub atentionare cod galben de ceata si izolat burnita, marti seara, pana la ora 23, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Cele mai rele zodii. Nativii care nu ezita sa produca suferinta celor din jur

Par a nu se teme de consecintele actiunilor lor si trec la fapte fara sa se gandeasca la durerea pe care o pot provoca. Cele mai intalnite campuri de lupta sunt la serviciu, atunci cand vor sa avanseze in cariera, sau daca cineva ii tradeaza.

FOTO Care sunt cele mai frumoase zece asociatii de proprietari din Oradea si ce surpriza le-a pregatit Primaria

Primaria Oradei a desemnat cele mai frumoase zece asociatii de proprietari din municipiu. Pentru spiritul civic si implicarea de care au dat dovada locatarii, acestia au fost recompensati cu diplome si unelte gospodaresti.

Premiile Academiei de Film Europene - Nu ma atinge-ma al Adinei Pintilie, nominalizat. Cold War, cele mai multe selectii

Lungmetrajul de debut al Adinei Pintilie, Nu ma atinge-ma, premiat cu Ursul de Aur la Berlinala de anul acesta, a fost nominalizat la categoria European Discovery a premiilor Academiei de Film Europene European Film Awards, EFA), unde Cold War, Border si Dogman au primit cele mai multe selectii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )