Libnet.ro
UNICEF

16:00

Amenzi usturatoare dupa ce 10 persoane au fost intoxicate cu clor la strandul Moghioros

B1 B1,
Amenzi usturatoare dupa ce 10 persoane au fost intoxicate cu clor la strandul Moghioros

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a sanctionat operatorii economici care activeaza in zona strandului Moghioros cu amenzi in cuantum de 69000 lei si au dispus sistarea temporara a. continuă pe B1

Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar, dupa ce 10 persoane au ajuns la spital

Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar, dupa ce mai multe persoane au acuzat ca se simt rau. Este vorba despre 6 copii care au fost transportati la Spitalul Grigore Alexandrescu si patru adulti care au ajuns la Spitalul Floreasca si la Spitalul Universitar. Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar Incidentul a .

Ce se intampla pe Strandul Moghioros, dupa ce 10 persoane au ajuns la spital

Strandul Moghioros a reprezentat un real pericol pentru cel putin zece persoane in ultima vreme. Oamenii au fost raniti si transportati de urgenta la spital. Ce au sustinut reprezentantii companiei, dupa cele petrecute si ce solutie de ultim moment au gasit pentru rezolvarea problemei? Ce se intampla cu Strandul Moghioros, dupa ce zece persoane au .

SOC: Dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman, Silvia Chifiriuc RUPE TACEREA! ACUM, totul e OFICIAL! (FOTO)

Silvia Chifiriuc, actuala sotie a lui petre Roman, a tinut sa ii transmita un mesaj emotionant sotului ei, la implinirea a 10 ani de casnicie! Eaii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )