Libnet.ro
UNICEF

05:01

Amenzile pentru munca la negru se inaspresc

Adevărul Adevărul,
Amenzile pentru munca la negru se inaspresc

Guvernul Tudose a modificat Codul Muncii Legea nr. Munca la negru nu va mai fi considerata infractiune, in schimb apar noi obligatii pentru angajatori, se inaspresc amenzile si se introduce posibilitatea sistarii activitatii respectivului angajator. continuă pe Adevărul

AMENZI mai mari pentru MUNCA LA NEGRU! Guvernul vrea sa modifice o lege din Codul Muncii

Guvernul vrea sa modifice prin OUG Legii nr. 53/2003 din Codul muncii, care face referire la cresterea amenzilor pentru munca la negru. Proiectul se afla pe ordinea de zi a sedintei de vineri. Vezi AICI ce.

Fabricile de doctori mai primesc o pasuiala: guvernul Tudose amana cu inca doi ani evaluarea lor

Guvernul Tudose a amanat cu doi ani, pana in octombrie 2019, evaluarea scolilor doctorale din Romania, potrivit unui comunicat al executivului. Practic, scolile doctorale isi mentin acreditarea inca doi ani, chiar daca presa si societatea civila au adus zeci de dovezi privind plagiatele si lipsa de integritate academica din multe astfel de fabrici de doctori.

Guvernul Tudose este bland cu patronii care au angajati la negru. Pedeapsa pentru angajator nu mai este inchisoarea, ci doar o amenda

Executivul a inlocuit pedeapsa cu inchisoarea pe care ar fi trebuit sa o primeasca angajatorii care aveau mai mult de cinci angajati la negru cu o amenda contraventionala mai mare.

Guvernul Tudose este bland cu patronii care au angajati la negru. Pedeapsa pentru angajator nu mai este inchisoarea

Executivul a inlocuit pedeapsa cu inchisoarea pe care ar fi trebuit sa o primeasca angajatorii care aveau mai mult de cinci angajati la negru cu o amenda contraventionala mai mare.

Guvernul discuta un proiect de OUG privind cresterea amenzilor pentru munca la negru

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de vineri un proiect de OUG privind modificarea si completarea Legii nr. 53/2003- Codul muncii. Proiectul ar viza cresterea amenzilor pentru munca la negru. Vezi ce alte proiecte are Guvernul pe ordinea de zi.

Tariceanu anunta sesiunea extraordinara a Parlamentului, dupa ce Guvernul Tudose a adoptat OUG pentru Elcen si pentru pensiile speciale

Sesiunea extraordinara a celor doua Camere ale Parlamentului a fost convocata pentru ziua de marti, a anuntat, luni, presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Coalitiei, in care a fost evaluata activitatea Guvernului Tudose.

Ludovic Orban, PNL: Ar fi mai bine pentru Romania daca n-ar avea Guvern decat sa aiba Guvernul Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat luni adoptarea, saptamana trecuta, de catre Guvern a ordonantelor de urgenta privind plafonarea pensiilor speciale si a indemnizatiilor pentru cresterea copilului, spunand ca respectivele acte normative arata.

Guvernul Tudose plafoneaza indemnizatiile pentru cresterea copiilor. Nici un parinte nu va primi mai mult de 8.500 lei, indiferent de salariul pe care il castiga

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern, ca va fi discutata si aprobata Ordonanta de Urgenta care prevede plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului la 8. 500 lei.

Guvernul Tudose va discuta, vineri, modificarea regimului pensiilor speciale

Ordonanta privind schimbarea modului de calcul al pensiilor speciale este subiectul principal de discutie in sedinta de Guvern, de vineri. Initial, proiectul ar fi trebuit dezbatut joi, insa intrunirea dintre membrii Executivului Tudose s-a amanat.

PNL ameninta Guvernul Tudose cu instanta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca liberalii se vor adresa instantei daca Guvernul nu va anunta, pana pe 15 septembrie, data alegerilor partiale din Deva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )