Libnet.ro
UNICEF

21:00

AMENZI mai mari pentru MUNCA LA NEGRU! Guvernul vrea sa modifice o lege din Codul Muncii

B1 B1,
AMENZI mai mari pentru MUNCA LA NEGRU! Guvernul vrea sa modifice o lege din Codul Muncii

Guvernul vrea sa modifice prin OUG Legii nr. 53/2003 din Codul muncii, care face referire la cresterea amenzilor pentru munca la negru. Proiectul se afla pe ordinea de zi a sedintei de vineri. Vezi AICI ce. continuă pe B1

Amenzi mai mari pentru firmele care nu schimba casele de marcat pana la 1 mai 2018

Firmele care nu-si vor cumpara aparate de marcat electronice fiscale numai de la distribuitori autorizati vor primi amenzi mai mari decat cele prevazute in prezent, in timp ce nerespectarea noului termen pentru inlocuirea aparatelor va atrage si confiscarea sumelor nejustificate, pe langa amenda deja existenta.

Ministerul Muncii a hotarat cat pierd parintii din indemnizatia pentru cresterea copilului. Guvernul vrea o economie de doar 6 milioane de lei lunar

Aproximativ 6 milioane de lei lunar estimeaza sa economiseasca Guvernul Romaniei prin plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului, potrivit notei de fundamentare a ordonantei de urgenta pregatita in acest sens de catre Ministerul Muncii. Institutia propune plafonarea acestei indemnizatii la maxim 8500 de lei pe luna. in prezent, statul acorda se acorda in cuantum de 85 % din media veniturilor nete realizate in ultimii 12 luni din ultimii doi ani anteriori datei nasterii copilului, si nu poate fi mai mica de 85 % din cuantumul salariului minim brut pe tara garantat in plata.

Polonia ameninta SUA: Avem asteptari mai mari decat ale Romaniei

Guvernul de la Varsovia a transmis Washingtonului ca ar putea anula negocierile pentru achizitionarea sistemului de rachete Patriot, atragand atentia ca are pretentii mai mari din partea SUA decat.

Polonia ameninta SUA cu oprirea unor negocieri: Avem asteptari mai mari decat ale Romaniei

Guvernul polonez a transmis Washingtonului ca ar putea anula negocierile pentru achizitionarea sistemului Wisla Patriot, in contextul disensiunilor privind transferul tehnologiei aferente, Polonia.

Seful MApN, Adrian Tutuianu, promite personalului din sistemul de Aparare ca pensiile militare nu se vor diminua: Se cauta un echilibru. Bugetul nu suporta pensii mai mari ca salariile

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a declarat, vineri, ca Guvernul urmareste sa creeze un echilibru privind pensiile militare, avand in vedere ca bugetul nu va putea suporta pe termen lung actuala situatie, in care pensiile militare sunt mai mari decat salariile.

Preturile locuintelor, incotro? Scumpiri de 3,1% in al doilea trimestru. Un oras din Ardeal are cele mai mari preturi si cele mai mari cresteri

Locuintele s-au scumpit in medie cu 3,1% in al doilea trimestru al acestui an, insa avansul a mai incetinit fata de primele trei luni din 2017. Cluj-Napoca continua sa conduca in clasamentul celor mai mari preturi, dar si al celor mai mari cresteri, arata o analiza a Imobiliare. ro.

Care sunt cele mai mari kitsch-uri romanesti: Catedrala Mantuirii Neamului si icoana online a lui Arsenie Boca, in top

Catedrala Mantuirii Neamului si icoana online a lui Arsenie Boca au fost desemnate cele mai mari kitsch-uri romanesti in cadrul unui concurs organizat de Muzeul Kitsch-ului din Romania.

Guvernul discuta un proiect de OUG privind cresterea amenzilor pentru munca la negru

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de vineri un proiect de OUG privind modificarea si completarea Legii nr. 53/2003- Codul muncii. Proiectul ar viza cresterea amenzilor pentru munca la negru. Vezi ce alte proiecte are Guvernul pe ordinea de zi.

Salarii mai mari cu 15% pentru politisti. Mihai Tudose: Astazi reparam o nedreptate

Guvernul va repara o nedreptate in ceea ce priveste salarizarea cadrelor din Ministerul de Interne, a anuntat premierul Mihai Tudose, in debutul sedintei de Guvern de.

Guvernul vrea sa gazduiasca Agentia Europeana a Medicamentului pe o proprietate a lui Ioannis Papalekas, cel care detine si Cathedral Plaza

Guvernul a propus ca Agentia Europeana a Medicamentului, care trebuie sa-si mute sediul din Marea Britanie, sa fie gazduita in spatele statiei de metrou Pipera, cea mai aglomerata zona de birouri a.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )