Libnet.ro
UNICEF

01:05

America sporeste ajutorul economic pentru Republica Moldova.

România Liberă România Liberă,
America sporeste ajutorul economic pentru Republica Moldova.

Statele Unite vor spori ajutorul economic pentru Republica Moldova, angajata intr-un proces de aderare la Uniunea Europeana, a anuntat luni secretarul de Stat american, relateaza AFP, relateaza Mediafax. Vom suplimenta fondurile pentru a ajuta R. Moldova sa isi dezvolte competitivitatea, a declarat pentru presa secretarul de Stat american, John Kerry, inainte de o intrevedere cu premierul moldovean, Iurie Leanca, la Washington. Washingtonul prevede sa deblocheze inca 2,8 milioane de dolari . continuă pe România Liberă

John Kerry anunta ca SUA vor spori ajutorul economic pentru Republica Moldova, denuntand presiuni ruse

Statele Unite isi vor spori ajutorul economic destinat Republicii Moldova, tara angajata intr-un proces de apropiere de Uniunea Europeana, a anuntat luni secretarul de Stat american Jonn Kerry, care a denuntat presiunile Moscovei asupra acestei foste republici sovietice, transmite AFP.

SUA sporesc ajutorul economic si isi manifesta sustinerea pentru Republica Moldova, pe fondul crizei din Ucraina

Statele Unite isi vor spori ajutorul economic destinat Republicii Moldova, tara angajata intr-un proces de apropiere de Uniunea Europeana, a anuntat luni secretarul de Stat american Jonn Kerry, care a denuntat presiunile Moscovei asupra acestei foste republici sovietice, transmite AFP. UPDATE: Liderii americani au multiplicat, luni, semnalele de sustinere pentru R. Moldova, cu ocazia vizitei la Washington a premierului moldovean. Iurie Leanca a avut o intalnire cu vicepresedintele american Joe Biden in cursul diminetii, la Casa Alba, dar presedintele Barack Obama a participat si el la intrevedere, potrivit administratiei americane.

Fostul ministru de Externe al Romaniei: Situatia se complica pentru Republica Moldova pentru ca Transnistria este o enclava dirijata si administrata de Moscova

In momentul in care Rusia ataca Ucraina, situatia se complica extraordinar pentru Republica Moldova, pentru ca Transnistria este o enclava dirijata si administrata de Moscova, a sustine Mihai Razvan Ungureanu, fostul ministru de Externe.

Republica Moldova cheama sa fie utilizate de urgenta toate mecanismele internationale pentru solutionarea crizei din Ucraina

Republica Moldova isi exprima profunda ingrijorare in legatura cu ultimele evolutii din Ucraina, in special privind situatia in jurul peninsulei Crimeea, si actiunile cu caracter militar intreprinse de autoritatile Federatiei Ruse, se mentioneaza intr-un comunicat al presedintiei.

Ministrii de Externe ai Germaniei si Frantei si-au anulat vizita in Republica Moldova

Ministrii Afacerilor Externe ai Germaniei si Frantei, Frank-Walter Steinmeier si Laurent Fabius si-au amanat vizita in Republica Moldova programata pentru luni.

Una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, Paralela 45 se extinde in Republica Moldova

Paralela 45, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania va intra si pe piata din Republica Moldova, considerata una cu potential, anunta forbes. ro.

Una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, Paralela 45, se extinde in Republica Moldova

Paralela 45, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania va intra si pe piata din Republica Moldova, considerata una cu potential, anunta forbes. ro.

Elicopter SMURD la Galati. Aparatul va deservi 5 judete, Autostrada Soarelui si Republica Moldova

Baza de Salvare Aeromedicala Galati va beneficia, cel mai probabil din luna aprilie, de un elicopter SMURD care va deservi judetele Braila, Tulcea, Buzau, Vrancea si Galati. Aparatul de zbor va indeplini si misiuni transfrontaliere in Republica Moldova, dar va interveni si la accidentele rutiere de pe Autostrada Soarelui. Interventia elicopterelor va fi gestionata prindispeceratele integrate ale Ambulantei.

Bacau: Preot caterisit, executat silit cu ajutorul jandarmilor pentru recuperarea unor obiecte sacre

Un preot din judetul Bacau, caterisit de Biserica Ortodoxa pentru neascultare, a fost executat silit, cu ajutorul jandarmilor, pentru recuperarea unor obiecte sacre pe care acesta nu le-a predat atunci cand i s-a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )